När små blir stora

Alla inlägg den 2 juli 2010

Av Therese Källström - 2 juli 2010 21:47

J adå sitter jag här i min ensamhet. Mannen är ute o fiskar, dyker väl upp så småning om. Barnen sover hos mamma o pappa, vi håller ju på med altanen. Är inte så lätt o hjälpa Daniel när dom är hemma. Iaf inte hela dagarna. Det ska lagas mat, dom är törstiga o ditt o datt. Så jag bestämde att vi skulle ha barnvakt lördag, men barnen ville sova hos mormor o morfar så då bidde jag själv =) Å vet ni vad jag har gjort? Hihi, jag har puttsat fönstrena  o bytt gardiner i vardagsrummet =) Blev precis klar! Fullt normalt o greja sånt mitt i natta =) Men o andra sidan kan man inte puttsa på dagarna då solen är framme. Så nu är det så ljust i fint i mitt vardagsrum. En dusch på det här så är jag nog människa jag med =)




Imorse tog jag o barnen vårat pick o pack o åkte med Janniek o Isac o badade. Även pappa Daniel kom dit o tog sig ett dopp senare på em. Ja det är väl ungefär så här våra dagar ser ut. Händer inte så galet mkt =) Men ni ska veta att det är sju dundrans skönt =) Ha en trevlig kväll!! Tjing......

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards