När små blir stora

Alla inlägg under april 2011

Av Therese Källström - 23 april 2011 18:16

Här var det visst längesen jag visade mig. Ja resan till stockholm är överstökad =( Men det bidde en hel del shopping o massa god mat, men snacka om skillnad på priser, jisses amalia!! En dricka alltså en vanlig läsk på glasflaska, fatta 26 kr fick man betala för en sådan =) Helt galna priser i storstan. Men helgen var kanonbra, men man blir allt trött, är ju ingen vila direkt. Fredag när vi anlänt, checkade vi in på hotellet, sen blev det shopping, lördagen åkte vi till skansen sen på lördag kväll var vi ut o åt på restaurang, söndag bidde det junibacken, sen gick vi på stan o sen hem. Mkt lyckad helg! Ja sen har dte blivit en hel del jobb i veckan eftersom det är påsk =) Då blir det mkt att göra på jobbet. Ledig igår o jobbade idag, sen ledig sön, mån. Igår var vi till kupolen o inhandlade gummistövlar o sandaler =) Kom på att det visst snart är maj då kan ju sandaler vara bra att ha, eller dom har ju redan använts =) Men det blir ju bara varmare så det kan ju vara bra att ha. =)


Daniel åkte i torsdags med pappa, Lars o fiskar på värnern. Kommer hem imorgon. På måndag ska vi till Daniels syster o träffas o äta mat alla syskon med familjer o svärfar. Det blir trevligt! Om jag orkar så slänger jag in lite bilder ifrån våran stockholmsresa senare =) Ha en bra kväll.....


Av Therese Källström - 12 april 2011 21:47

Är det fredag =) Det innebär att jag o Ebban beger oss till huvudstaden =) Det ska bli så himmla mysigt! Vi ska åka tåg dit. Bo på hotell mitt inne i stan, me like! Sen ska det shoppas o ätas massa god mat. Med andra ord ska vi ha en alldeles förträfflig helg =) Men jag harfortfarande lite ångest gentemot Elias =( Men han o pappsen ska ju ha det supermysigt =) Han harju redan bokat sovplats lille junior =) Gissa vart?! Hihi, japp i mammas säng. Sen har dom bestämt att det blir pizza o godismys på fredag kväll. Jag tror att dom kommer att ha det minst lika bra som vi. Måste ju tro det iaf =) Så jag bedövar mitt såliga samvete. Vilken bra mamma jag är va?! =( Tar bara med ett barn, så gör man väl inte el?! Ja nu är det ju redan bokat o klart. Så idag har vi varit riktigt effektiva =) Pappa Daniel har varit till humboberget igen =) Rensat baksidan med massa skit. Tre vändor tror jag det blev, o under tiden slängde jag ut sängkläder på vädring, bäddade i nytt, tvättade en maskin, dammsög o torkade nere. Så imorgon bitti tar jag övervåningen. Måste väl göras flera gånger denna vecka, men nu är det "värsta" gjort. Klockan är snart tio o jag är inte ens trött ?? Vad är det för fel? Jag som alltid sover tidigt. Just det! Hihi, mannen som älskar sin fru mest över allt =) fick ta fram utemöblerna nu ikväll =) Oj vad han älskar sin fru =) Jag kom ju på att då kan jag ju greja lite sånt imorgon, sätta fina blommor på bordet, torka av det o så =) Det var mitt i hockeyn oxå =) Nä nu måste jag nog försöka blunda lite......

Av Therese Källström - 12 april 2011 21:45

Han har fått mig att verkligen älska denna låt! Å rösten är ju så hiskelit bra. Vilken kvinna! Men kolla in karln =) Vilken liten mummsbit =)


Av Therese Källström - 8 april 2011 08:45

Ja då var det ett tag sedan jag visade mig. Har/är varit så förskyld denna vecka. Inge pigg alls. Ledig ons, tor så blir det jobb hela fredagen o halva lördagen. Hoppas jag orkar med det. Igår mådde jag verkligen blää! Men har man barn o det är fint väder så får man ju inte vara inne. Eller det kan man väl men samtidigt vill man försöka få lite frisk luft. Elias hade bestämt sig för att ta bort stödhjulen på cykeln, sagt o gjort så fixade mamma det. Tro ni på fan att han kunde?! Jajemen, han satt sig på liksom o cyklade. Bara så där. =) Ja han är så duktig. Mammas lille kille. Så idag när pappa o han kommer hem kan jag bara anta vad dom ska göra =) Ebban o pappa ska på utvecklingssamtal idag. Ska bli spännande o höra vad som sägs =)


Nähä om man skulle ta o göra sig i ordning o åka till dagis. Ha en bra helg....

Av Therese Källström - 4 april 2011 19:34

Mig det är fel på. Är på så där blä humör. Så jävla trött o less på allt o alla. Varenda blogg eller annat man är in på, spelar ingen roll vad eller vem man pratar/läser så är det så jävla bra allting. Hur kan det bara så bra jämt?! Det tror jag personligen inte ett smack på, eller å andra sidan så är ju jag inte på det bästaste gå bort humöret iof. Sen behöver man väl inte göra som jag o skriva när man är på dåligt humör heller. Men sådan är jag. Det här är ju nästan som en dagbok. Ja så känns det nu. Kan iof ha o göra med att min mens krånglar, usch så matt jag blir. Sen har vi en son som retar gallfeber på sin mamma. Så fort jag är i närheten av han så har han bestämt sig för att bara vägra göra som jag säger eller ber honom om något. Nä det tänker jag inte göra får jag till svar 9 av 10 gånger. GASCH!! Jag blir tokig! Så just nu känner jag att dessa 2 veckor gärna får gå undan. Jag o Ebban åker ju inte i helgen med helgen efter. Å det ska bli galet mysigt! Längtar som en tok. Då får jag o lilleman ett break, känns som att det behövs. Blir liksom som en ond cirkel, o det är inte kuligt alls. =( Ja då har jag gnällt av mig lite.



Förresten så har jag varit o snusat bebis idag =) Men snälla rara vad liten hon var, men ändå helt normalviktig. 3950 g o 51 cm lång. Men så liten =) Välkommen till världen lilla Vilda! Daniel har blivit morbror till nr. 2. I lördags ville hon komma, 6 dagar över tiden.

Av Therese Källström - 2 april 2011 15:56

Ser nu att jag inte skrivit om provsvaren vi fått på Ebban. Doktorn hade fått alla provsvar utom ett, det skulle nog komma nästa vecka. Alla prover var bra utom ett, hon har en inflammation på tarmarna, därav magont. Doktorn visste inet om det hade o göra med magsjukan hon hade tidigare i år, men det ska tas ett nytt sådant prov iaf, får se om det är borta eller ej. Så det var skönt att det "bara" var det. Dom tog ju i princip alla prover man kan tänka sig, lever, njure, gluten, laktos, sköldkötteln ja o allt var det nu var. Så det var väl tur att det inte var värre än så. Gasch! Så nu inväntar vi ny tid hos doktorn samt svar på det sista provet som är om hon har mask i tarmarna. Mysigt värre. Men skönt att dom tar alla prover som går att ta.



Annars då?! Idag sov vi till halv nio det var så välbehövligt för alla 4. Sen åt vi frukost, lilleman är inge pigg alls. På gränsen till feber, ont i huvudet, ont i halsen, =( Lille putte då. Ebban är o leker med kusin Marcus. Pappa Daniel är på väg på partaj med sina gammla jobbarkompisar. Men vi har då hunnit med en hel del idag, varit till humboberget med tonvis med skräp, städat av lite, vikt tvätt, tvättat, bäddat rent i alla sängar, eller våran är kvar, hänger ute på vädring. Sa det till Daniel att man hinner med en hel del när man kör igång ifrån morgonen =) Det är bra. Nu måste jag roa min lilla pojke, humöret är ju inte på topp =(



Men just det!! Nu väntar vi på att telefonen ska ringa, Daniels syster åkte till BB imorse så nu hoppas vi att det är klart eller snart.

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards