När små blir stora

Alla inlägg den 30 maj 2011

??

Av Therese Källström - 30 maj 2011 19:33

Ibland så slår tanken mig!! Ska man, ska man inte?! Det undrar jag flera gånger i månaden över. Men någon dålig självkänsla bankar i mitt huvud o talar om att det klarar du aldrig o till slut så tror jag på det =(  Varför kan man inte bara sträcka på sig o säga att det här provar jag o fixar jag det inte så har jag iaf gett det en chans. Provar man inte får man ju heller inte något bra svar heller    Ja vi får se hur jag gör, hade dessa tankar även i höstas, får se om jag ger det en chans till hösten eller hur jag gör. Hmm!! Som det känns just nu idag så skulle jag absolut inte banga en sekund, men vi får väl se om jag tar det steget till hösten eller hur jag gör.


Annars då?! Jo vars är som vanligt här. Jobbar, kommer hem, lagar mat, donar o grejar jag ni vet det som alltid ska göras var eviga dag. Fy vad jag tycker det är trist att veta att  idag ska vi göra det vi alltid gör, blääää! Jag tycker ju om när det händer lite så där hipp som happ grejer, men det funkar ju tyvärr inte i vardagen, definitivt inte när man har 2 st småbarn som ska till skola o dagis dagen efter! Men, men det här går ju det med =) Nu ska jag ringa Johanna o kolla hur Andreas mår, hon har pratat med Uppsala idag.

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards