När små blir stora

Alla inlägg den 16 maj 2010

Av Therese Källström - 16 maj 2010 14:24

              Var bara några men kul har vi haft iaf =) Man tar så mkt kort att man inte ens vet varför =) Men ni ser ju själva vad kul vi haft.......

Av Therese Källström - 16 maj 2010 13:51

Ja då har vi kommit hem, dock tidigare än vad vi trodde. Igår kom vi till örebro vid elva tiden, checkade in på hotellet. Sen åkte vi o åt lunch, sen vidare till lek o buslandet. Där lekte barnen ifrån 12,45-15,20 då både föräldrarna o barnen tyckte det räckte, helt slut var vi alla fyra. Vi åkte in till köpcentumet o skulle införskaffa badshorts åt lilleman o den stora. Då halvsov han på sin mamma =) helt slut var han. Sen vidare till hotellet för att duscha alla 4. Var så äckel varmt inne på lek o buslandet, så in i duschen, tror barnen aldrig har tyckt det varit så skönt att duscha =) Efter vi fräschat upp oss var det dags för kvällsmat, så ut o käka det. Sen in på affären o köpte lördagsgodis, andra lördagen nu som mamma mu avstår ALLT godis, inte ens en bit. Mkt duktig mamma =) Har dock ätit 2 mål mat igår o frukosten imorse men ej dricka till utan det har varit loka. Vill inte bara dricka soppa när man åker iväg o ska ha det bra.


Sen när vi kom till hotellrummet så la sig pappsen o barnen o kollade på bompa, o jag passade på att smyga iväg till solariet =) Vid 21 tiden stängde vi av tv så skulle vi sova, alla somnade utom Daniel =)


7,30 vaknade lilleman, naturligtvis vaknade ju alla andra då eftersom det är lite svårt att smyga när man är alla 4 i ett rum. Så vi gjorde oss iordning o gick ner o käkade frukost. Sen förstår ni, när vi hade checkat ut o åkte vidare till gustavsviks badhus, det alla hade sett fram emot enormt. Möts vi tyvärr av STRÖMAVBROTT, ÖVERSVÄMNING!! Men vad fan tänkte vi, så vi hittade personal vi kunde fråga hur länge det skulle vara så här, vet ni vad vi fick för svar?!

- tyvärr så kan vi inte svara exat på det men för elektikerna skulle det ta minst 2 timmar sen tar det ju någon timme för oss o få ordning på allt inne oxå, så kanske framåt em om vi kan öppna =( Då var klockan tio imorse när vi kom dit, nja tänkte vi. Kan ju inte gå o strosa hela dagen. Så med besvikna barn o besvikna föräldrar drog vi kosan hemmåt. Men sen kom ju barnen på att det hade ju varit en bra helg ändå =) Så nu har jag o Daniel bestämt att vi åker någon lördag framöver bara över dagen o badar där. Kommer kort snart från våran minisemester =)

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards