När små blir stora

Alla inlägg den 19 juli 2009

Av Therese Källström - 19 juli 2009 18:36

Vid fyra tiden idag så gick vi ut i skogen med fru hillbom o barnen, vi trodde att vi hade varit borta 30-45 min men icke sa nicke =) När vi kom tillbaks hem så var klockan halv sex =) Jag höll på att få slag, vi skulle ju laga mat o greja. Jaja sa jag vi hade ju kul, barnen verkligen njöt av att gå o plocka o äta blåbär. Full mundering, regnkläder o stövlar. Kul var det!!




Nu väntar vi bara på att potatisen ska koka klart så vi kan slå oss ner o avnjuta en fläskfile gryta med färskpotatis. Mumma!! Blir nog lite glass till efterrätt!! Sen ropar pymmisen o soffan =) Med lite chips o dipp så klart, då var den kvällen räddad. =) 




Idag var vi med Johanna o Maria o barnen till ludvika, införskaffade en ny grästrimmer. Så imorgon om det är uppehåll blir det nog en vända i slänten med den. Var även till nisses o köpte barnen en varsinn taklampa

Elias lampa gick på 229:- jag höll på att få slag!! Är ju liksom bara som en stor lampskärm med hål i både botten o uppe.Men mammahjärtat kom fram =) Ebba köpte en rislampa med rosa döskallar på, jag tycker dock inte om rislampor men det är ju hon som ska ha den. Nä nu väntar maten på oss!! Tjing......

Av Therese Källström - 19 juli 2009 10:20

Ja då har jag grejat om min sida igen =) Nu får det duga, blir inte roligare än så här!

Av Therese Källström - 19 juli 2009 09:54

Men det känns inte riktigt som det. Jag blir alldeles dagvill, jag jobbar inte men Daniel jobbar ju desstå mera, helg som vardag så jag är inte riktigt med på vad det är för dag =) Knasigt. Vi har faktiskt precis dukat undan frukosten =) Är ju så skönt att vara ledig, kan man äta hur länge man vill o ligga kvar i sängen o bara myspysa jag o mina små troll!! Idag blir det en vända ut till Nisses, strosa runt o kika lite, få se vad man kommer hem med =) Alltid är det något. Vi ska luncha med familjen Larsson/Ekstrand -papporna. Varav en som jobbar o den andra är o fiskar. Roliga sysselsättningar dom har =) Så då passar vi på att luncha mammorna o alla barnen =)




Min kära mamma var hit igår o hon kläcker ur sig så fint att det ska regna från o med i dag o 13 dagar frammöver =( GRRRRR Vet ni att då kommer inte det att vara en rolig Therese!! Men man kan ju hoppas att vi får uppehåll när vi ska gå på kolmården en hel dag, kul o gå där om det vräker ner. Men o andra sidan regnar det, så är det ju en Therese som bokar en resa för 4 st till sol o värme!! Så det så =)



Nähä om man skulle ta o riva ur sängkläderna o slänga ut dom på vädring o in med det i maskin. Sen dra till nisses. Tjing......

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards