När små blir stora

Alla inlägg den 26 juli 2009

Av Therese Källström - 26 juli 2009 16:39

Japp då vardet färdigtmålat i rummet =) ÅÅ vad nöjd jag är o tacksam att jag har så snälla barn som har stått ut med att jag har varit tråkig 2 eftermiddagar. Fast dom har ju lekt med lite kompisar oxå så det har gått riktigt bra. Nu ska jag möblera o sätta upp tavlorna, har även budat på tradera på ett väggord som jag hoppas att jag vinner, lär dig livets stora gåta, älska glömma o förlåta!! Tycker det är ett fint uttryck!! Nu ska jag möblera, jiha!!

Av Therese Källström - 26 juli 2009 08:38

Japp det är jag det!!Var så trött på färgen vi hade i vardagsrummet så jag tog o målade om väggarna igår =) Bara så där. Innan så var det åt terrakotta hållet lite mörkare. Men nu är det vitt =) Så idag ska jag köpa mera färg, så idag blir det färdigt där inne. Kan man börja i nästa rum *asg* Jag är ju lite ivrig av mig, så tycker jag en sak blir bra då vill jag göra det igen, så det kan hända att nästa objekt blir datarummet, det är faktiskt behov av en uppfräschning. Där inne har vi barnrum fortfarande, dock inte lika kul i ett datarum. Så vi får se vad jag hittar på.



Idag jobbar äntligen Daniel sista dagen, jiha!! Så ikväll när han kommer hem då skulle jag tro att jag har en mkt glad sambo. Ska bli så skönt. Imorgon bitti ska jag o barnen smyga upp så ska han få sovmorgon, skulle tro att han behöver det efter dessa grisveckor. Nä nu kurrar magen!! Tjing.....

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards