När små blir stora

Alla inlägg under maj 2010

Av Therese Källström - 16 maj 2010 14:24

              Var bara några men kul har vi haft iaf =) Man tar så mkt kort att man inte ens vet varför =) Men ni ser ju själva vad kul vi haft.......

Av Therese Källström - 16 maj 2010 13:51

Ja då har vi kommit hem, dock tidigare än vad vi trodde. Igår kom vi till örebro vid elva tiden, checkade in på hotellet. Sen åkte vi o åt lunch, sen vidare till lek o buslandet. Där lekte barnen ifrån 12,45-15,20 då både föräldrarna o barnen tyckte det räckte, helt slut var vi alla fyra. Vi åkte in till köpcentumet o skulle införskaffa badshorts åt lilleman o den stora. Då halvsov han på sin mamma =) helt slut var han. Sen vidare till hotellet för att duscha alla 4. Var så äckel varmt inne på lek o buslandet, så in i duschen, tror barnen aldrig har tyckt det varit så skönt att duscha =) Efter vi fräschat upp oss var det dags för kvällsmat, så ut o käka det. Sen in på affären o köpte lördagsgodis, andra lördagen nu som mamma mu avstår ALLT godis, inte ens en bit. Mkt duktig mamma =) Har dock ätit 2 mål mat igår o frukosten imorse men ej dricka till utan det har varit loka. Vill inte bara dricka soppa när man åker iväg o ska ha det bra.


Sen när vi kom till hotellrummet så la sig pappsen o barnen o kollade på bompa, o jag passade på att smyga iväg till solariet =) Vid 21 tiden stängde vi av tv så skulle vi sova, alla somnade utom Daniel =)


7,30 vaknade lilleman, naturligtvis vaknade ju alla andra då eftersom det är lite svårt att smyga när man är alla 4 i ett rum. Så vi gjorde oss iordning o gick ner o käkade frukost. Sen förstår ni, när vi hade checkat ut o åkte vidare till gustavsviks badhus, det alla hade sett fram emot enormt. Möts vi tyvärr av STRÖMAVBROTT, ÖVERSVÄMNING!! Men vad fan tänkte vi, så vi hittade personal vi kunde fråga hur länge det skulle vara så här, vet ni vad vi fick för svar?!

- tyvärr så kan vi inte svara exat på det men för elektikerna skulle det ta minst 2 timmar sen tar det ju någon timme för oss o få ordning på allt inne oxå, så kanske framåt em om vi kan öppna =( Då var klockan tio imorse när vi kom dit, nja tänkte vi. Kan ju inte gå o strosa hela dagen. Så med besvikna barn o besvikna föräldrar drog vi kosan hemmåt. Men sen kom ju barnen på att det hade ju varit en bra helg ändå =) Så nu har jag o Daniel bestämt att vi åker någon lördag framöver bara över dagen o badar där. Kommer kort snart från våran minisemester =)

Av Therese Källström - 13 maj 2010 20:02

Vad jag orkar med o vill saker nu!! Idag har jag fått domen =) -2 kg    o allt som allt minus 7 cm runt mage o rumpa. Å jag kan stolt säga att jag är så impad över mig själv o lite lätt mallig =) Men det tycker jag att jag får vara. Känns som jag är på god väg. Som idag har jag verkligen vänt upp o ner på huset, har dammtorkat,dammsugit torkat golv tagit toaletterna o sen när jag dammade så dammade jag på ställen där jag har en förmåga att ganska ofta "glömma" =) typ, kyl,frys, garderober. Men nu ni är det rent överallt. Är så skönt när man tycker att saker är kul, är kanske för att jag går neråt. Har ju haft superproblem med att jag inte gillar min kropp. Sen har jag vikt in all tvätt samt tvättat en halv maskin. Det är det enda som är kvar att vika nu, men det är ju blött =) Så nu blir det så kul att åka bort o komma hem till ett fint hus o allt är klart.



Nu ska jag ta o lägga mina små goa troll. Dom betällde pannkakor av sin mamma, dom har tjatat om det i säkert en vecka så imorse vid frukostbordet var jag bäl enfaldig o sa att det fixar mamma ikväll. Var inte lika kul när kvällen kom o jag var tvungen att utföra mitt uppdrag. Men lovat är lovat. Så jag har stekt pannkakor så dörrar o vissa fönster är på vi gavel än =) Är inte så förtjust i pannkaksos. Tror det börjar bli utvädrat nu =) Ha en trevlig kväll......

Av Therese Källström - 12 maj 2010 09:09

Så har man =) För ett bra tag sedan så lovade jag att jag skulle köra upp min älskade moster till ludvika idag på morgonen. Hon jobbar på volvo o så ska hon ha en hyrbuss med sig hem så då var ju någon tvungen att skjutsa. Det fixar jag inga problem. Så ringde hon igår, du skulle du skjutsa mig imorgon? ÖÖÖ har jag sagt det tänkte jag =) Ja just ja så var det ju =) Så det var bara att kliva upp imorse o skjutsa, trodde att Ebba skulle till skolan när jag sa att jag skulle göra det =) Men skolan är ju stängd idag =) Jaja det gör inget, skönt o komma upp. Vi ska till lekparken vid tio jag o kidsen med Ottan, Alva,Alfred. Det ska blir skoj, var så längesen vi umgicks. Sen efter det måste jag verkligen hem o städa o tvätta, tror fasiken vi snart får låna grannens kläder, hihi. Nä kanske inte så illa men det börjar tryta. Under veckorna blir det inte att vi tvättar, har fasen fullt upp när man kommer hem ifrån jobbet, det ska lagas mat, duscha barn osv..... Men nu är det onsdag så då gör vi ett ryck så vi har allt klart innför helegn när vi ska till lek o buslandet =)



Igår var jag o Lisa ute på prommenad, vi gick runt halv sju hemmifrån o tror vi kom in på gatan igen när klockan var strax efter åtta =) Blev en ordentlig prommenad, känns i benen idag =) Var mkt trevligt, blåste dock lite men annars var det skönt. Nä om man skulle bädda ihop sängarna o göra sig iordning så vi kan åka ner o leka lite......

Av Therese Källström - 10 maj 2010 21:30

Skriv en person.....



.......som är din bäste vän: Finns många

.......som du älskar av hela ditt hjärta:Mina barn, Daniel (omöjligt att nämna en här)

.......som du skulle offra livet för:Mina barn där o Daniel (lika här)

.......som alltid får dig på strålande humör: Sandra. H =)

.......som får dig att le när det känns tungt: Lisa min vän

.......som är den omtänksammaste du vet: Johanna min vän =)

.......som är underbar:Mamma, världens bästa mamma!!

.......som betyder mest: Mina föräldrar, Daniel o barnen =)

.......som du saknar: Sofia i ånge =(

.......som du tycker är söt: Saga, världens goaste grannunge =) Har ett hjärta av guld!

.......som du skulle kunna ge allt: Mamma o pappa

.......som är den galnaste: Min lillasyster

.......som du inte träffat på länge:Mormor

.......som är en härlig prick: Min underbara moster

.......som du ska träffa när du gjort klart detta inlägg: Min man =)


Av Therese Källström - 10 maj 2010 18:50

Ja då var det måndag eller det är inte så mkt kvar av måndagen. Jobbat, solat, hämtat barn. lagat mat är ungefär det jag gjort idag, jo det förstårs o lagt dom oxå =) Inväntar Daniel, han har inte kommit ifrån jobbet än. =( Så tråkigt att han är den som alltid måste stanna när det krånglar, jag vill oxå ha hem min man precis som alla andra =( Trist!!



Ebban är det svårt att bedömma hur hon mår eftersom jag bara träffar henne tidig morgon o senare em. inte så lätt o bedömma om hon är trött eller hängig. Men nu är hon iaf så pass stor så jag kan prata med henne o få förhoppningsvis ett ärligt svar. Hon säger att hon mår bra iaf. Febern cisar inget men jagär ju så att jag går inte bara på tempen, man behöver inte ha feber bara för att man ska vara sjuk. Men jag hoppas vi tar oss igenom morgondagen, sen är dom ju lediga resten av veckan. Skola/dagis har stängt på onsdag, tor röd dag o fre är det ju klämdag så då är det time out dag i skolan. Så Daniel är hemma på fredag med kidsen, sen på lördag åker vi om allt vill sig väl så alla håller sig friska.


Det går bra med sopporna iaf, är dock mera svullen nu men det går väl över hoppas jag inom några dagar =) Bör göra =) Ja om man skulle ta o invänta mannen.......

Av Therese Källström - 9 maj 2010 18:06

Vad kul det är när jag gör omröstningar =) Har ju inte en aning om vem som svarat på vad. Idag när jag kollar så blir jag lite rålös. Glatt överraskad eller det vet jag ju inte. Men på frågan om man vill ha barn så finns det ett alternativ att man ska adoptera o det är det någon som ska göra. Jag blir ju såååå nyfiken om det är någon jag känner eller släkting, har ju inte en susning. Vilka läser min blogg?! Nyfiken så jag tror jag dööööör =) Kul var det iaf =)



Ja idag är dagen nr:4. Idag går det riktigt bra, känner mig inte sugen på något alls o inte hungrig mer än när jag ska äta eller dricka. Idag känns det kanon, så flera sådana här dagar, helst varje dag. Vågen visade -1,3 kg, tror ni jag blir tusen gånger mera peppad då =) Så många flera sådana här dagar som jag haft idag vill jag ha. Har varit på 2 års kalas på em. Våran lilla skrutt Lucas fyller år idag. Massor med "tattor" fick han =) Goa unge. Gissa om det är traktor? =) Där bjöds det på massa sjukt gott fika, men jag fick nöja mig med kaffe o min drink =) Helt ok. Annras har det inte hänt så mkt mera idag, eller jo jag o Elias var ner till Johanna o grabbsen en sväng på fm. Nu ska jag snart lägga kidsen o åka o sola. Måste tjuvstarta innan det ska tas av en massa kläder o på med sommarkläder =) Hade tänkt köpa mig en "ny" garderob, så jag har lite att leva upp till nu med vikten om det ska bli kul att handla nytt......

Av Therese Källström - 8 maj 2010 20:43

Nu är det en ny omröstning igen =) Har lite tråkigt så jag blev sittandes här en stund =)

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards