När små blir stora

Alla inlägg den 9 juni 2009

Av Therese Källström - 9 juni 2009 18:03

Nu är barnen duschade o färdigätna =) Dom sitter o tittar på bompa, Daniel duschar o jag slösurfar lite. Idag åt vi Ebbas favorit mat fiskpinnar ris o sås, skulle  ha gjort fiskbullar o potatis men det är inte min sambo förtjust i.



Idag kom skattepengarna inramlandes =) vilket jag inte hade trott men det glädjer väl många kan jag tro. Vi ska väl lägga undan våra pengar till altanen tror jag. Men nu sitter dom där iaf.





Ja men vet ni?!! Nu ni, våran lekstuga kommer nog hem idag =) Om dom nu lyckas denna gång, vågar inte ropa hej än. Fredrik var hit o hämtade lite grejer så skulle han se om han lyckades. Så vi får väl se om det kommer någon lekstuga eller inte. Har inte sagt något till barnen än. Dom blir så besvikna om det inte kommer någon. Dom är ju inte lätta lekstugor, så man får väl hålla fingrar o tår på att det kommer hem någon. 

Ska ta o åka på shell o hyra en film jag o Daniel ska se när kidsen har krypit till kojs.


Imorgon ska jag jobba igen på min lediga dag =) Hon som skulle ha börjat gå på schema nu under semestrana åkte utomlands på semester förra veckan o sista dagen bröt hon foten så dom fick lov att operera henne =( Så vi blev en kort denna vecka, därför fick jag rycka in o jobba. Så imorgon blir det ett 12-21 pass. Nästa vecka är det midsommarveckan så då blir det ju atomatisk mera jobb, veckan efter det jobbar jag heltid i 2 veckor. Så när min semester kommer ska jag bara vila o ha det skönt!! Göra saker med min familj. Nä om man skulle ta o åka på shell o kika om det finns något att hyra! Ha en trevlig kväll!!


Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards