När små blir stora

Alla inlägg under juni 2009

Av Therese Källström - 30 juni 2009 18:02

Nuvar det längesen det blev något skrivet!! Förlåt =) Men vem har tid/lust o sitta här när det är sådant ljuvligt väder ute?! Nu har solen försvunnit, var faktiskt rätt skönt, det blir så intensivtvarmt när den är framme. 




Men nu ni mina vänner!! Igår landande våran 2 ton tunga lekstuga hemma på gården =) Oj vad dom fick greja, höll på i 5 timmar, men nu är den urstädad o i ordning gjord, blev så himmla bra!! Ebba är helt överlycklig, gud vad hon leker =) Elias var inte lika impad som Ebba, vilket jag trodde. Men o andra sidan har han fått en grej man sätter på cyckeln så det låter som en cross/moped, =) Han är lite lätt förtjust i den =) Men jag tror nog att han kommer att tycka o m att leka i lekstugan bara han får chansen =) Jag menar han har ju en syster som är i den konstant =) Det blir nog bra! Barnen har inte sovit hemma sen i lördags =( Skruttungar!! Tror dom har börjat ta lite småsemester, dom går ju bara denna vecka. Dom ska ju till mamma o pappa ikväll. Nu ska jag greja!! Kram.......

Av Therese Källström - 25 juni 2009 18:35

Ja då har jag nyss kommit hem, har varit ganska mkt folk idag, men det är ju semestrar o fint väder så alla handlar väl för arr dom ska till stranden =) Ja jag säger då det regnar det den minsta droppe jag har semester, då vet jag inte vad jag tar mig till. Då blir det hårda tag åt vädergudarna =)




Ja som sagt var så ser jag ju inte barnen så mkt nu när dom är borta varannan natt. Så inatt sover dom hos mamma, hon hämtade dom på dagis!! Tusen tack för att ni alltid ställer upp när vi behöver er som mest!!

Ska gå ut i köket o göra varsinn räkmacka till mig o Daniel =) mumma!! Sen blir det dusch o sova igen, ska upp vid senast 05,30 imorgon bitti! Nä bäst o ladda batterierna innför morgondagen, skulle kunna tänka mig att det blir lite folk, är ju lön o fint väder. Ha en bra dag!! Tjing......

Av Therese Källström - 24 juni 2009 18:57

Jag satt mig ner en sväng vid datorn, håller på att dammsuga, skurat toan samt tvättar, puh!! Men det måste ju göras dessvärre. Tänkte passa på idag när jag slutar 16,30 eftersom jag jobbar till 18,00 både tor-fre, mkt roligare att komma hem o det är fint. Sen jobbar jag även lördag till 12. Hade ju inte tänkt o vara inne o städa en så ljuvlig fin helg =) Så i helgen har jag avsagt mig allt sånt!! Har lovat Ebban att vi ska sitta på altanen o äta fruktsallad o läsa böcker =) Ska bli riktigt mysigt o bara vara vi, ja Daniel o Elias är ju så klart hemma, men bara vi. Fast när helgen kommer så antar jag att det duger väl inte med mamma o pappa, då vill dom säkert leka med andra barn. Om vi inte är lockande med nya sandlådan =) Det visar sig.



Nä om man skulle ta o betala räkningarna så man slipper fundera på dom! Tjing.....

Av Therese Källström - 23 juni 2009 20:47

Ja då sitter man här i sin ensamhet, barnen sover hos mamma o pappa. Börjar ju 6,30 imorgon bitti o då har ju inte ens dagis öppnat. Min sambo han jobbar väl, jag satt här o väntade på han vid fem tiden att han skulle ramla in men då får jag ett telefonsamtal istället. Vem tror ni att det var? Jo Daniel, du sa han jag blir nog lite sen, jaja sa jag när blir det då. Jag vet inte säger han, pratade med han nys o då var han då inte på väg =( Så det lär väl bli ett 14 eller 15 timmars arbetspass för han idag, helt sjukt. Men det är väl bara att gilla läget.



Jag o tanta åt iaf pizza o kebab tillsammans idag till kvällsmat =) Det var trevligt. Linus var så trött så han satt nästan o sov o tuggade maten sammtidigt =) Å herregud vad vi skrattade åt han. Lilla vännen. Sen efter det åkte jag till Daniels bror Johan med familj. Marcus har fyllt 5 år så det blev lite paket. Helt själv även där. Har på ett vis varit lite skönt o varit själv, men nu är dte tråkigt. Så nu blir det sängen om jag ska palla med dagen imorgon. Sov gott.........

Av Therese Källström - 22 juni 2009 20:30

Nu på kvällskvisten har Elias o Ebba åkt kross med sin morfar =) Elias är ju lite harig av sig, han har blivit helt livrädd bara pappa startat krossen, men idag så tog han det stora klivet o ville åka =) Gissa om han var mallig efter, ringde mormor o berättade =) Mammas kille. Det kommer han att leva på länge min gosse. 



Idag har jag o Ebban slagit in paket som hon ska ge till sina fröknar imorgon ett var sitt paket får dom =) Gissa om hon längtar att få överlämna det. Ska bli kul. Dom ska ha avslutningskalas för Ebba på torsdag, snyft! Sen går hon ju bara en vecka till innan semester. Fröknarna börjar att gå nästa vecka så då skulle dom ta det på torsdag.



Föresten angående lektugan så kommer den på plats på torsdag kväll, då skulle någon som Daniel har pratat med hjälpa han att köra hit den. Dom har vägt den o den väger nästan 2 ton, himmel inte trode jag att en liten lekstuga kumde vara så tung.


Nu blir det sängen!! Natti natt.....

Av Therese Källström - 21 juni 2009 10:26

Nu är Daniel iväg o ska verkligen försöka eller rättare sagt få hem lekstugan, men det kommer att vara ett h-lvete, den är groteskt tung. Men förhoppningsvis så går det o få upp den på en trailer, men hur det blir när den kommer hem är väl ett större bekymmer, den blir stående där dom en gång får av den =) Så han lär väl vara borta några timmar. Jag o barnen ska åka till lyrviksberget o titta om vi hittar en ny sandlåda. Tänk vad det händer mkt när solen tittar fram =) Fast det är väl då man kan vara ute o hålla på. 




Barnen ska sova hos mormor o morfar inatt för jag börjar halv sju imorgon. Nu ska vi dra!! Tjing......

Av Therese Källström - 20 juni 2009 11:33

Japp det är ju liksom det idag, jag bara undrar vart tiden tar vägen. Gud vad fort det går. Snart semester, barnen går bara 2 veckor till på dagis, sen tar dom sommarlov. Efter det då skainteEbban tillbaka nå mera till dagis =( Stora kickan, då får hon gå på fritids. Helt sjukt.




Ja idag är jag mkt piggare än vad jag varit dom andra dagarna, jag somnade nog mellan halv nio nio igår kväll, tror det var behövligt. Vi såg på film o jag såg ju så klart bara början o lite på slutet =) Inatt vaknade jag av ett hysterisk barn, shit!! Livrädd. Springer ner o in på Elias rum. Frågar vad som hänt o han säger att det är massa fåglar som flyger på han i hans rum, skrutten. Han hade en mardröm. Så säger han att jag ska ligga brevid han o det är så klart jag gör det. Då håller han om mig o säger å mamma nu är dom där dumma fåglarna borta. Min älskling!!  Sen gick jag upp till mig igen, o Elias vaknar 6,30 =( ÅÅÅ fy vad trött jag var, men Daniel klev upp efter ett tag o gav dom frukost o jag kom upp 8,30, då var jag rätt utvilad =)



Nä om man skulle ta ur maten ur ugnen, har en lasagne där, mmmm.

Av Therese Källström - 19 juni 2009 13:16

Ja det slår då aldrig fel att det regnar varje j-vla midsommar.

Hur kul är det med allt regn?! FYYYYY

Jag har nyss kommit hem ifrån jobbet, är helt slut. Gud vad folk det har varit, sen var vi nog för lite folk som jobbade så vi hade häcken full att göra. Men allt går. Men det jag inte kan begripa o kommer aldrig någonsin att begripa är hur man tänker när man storhandlar på midsommarAFTON. Jag blir inte klok på hur folk tänker, ok om man måste kompletera något men att all dessa människor storhandlar, hm? Undra ja hur man tänker. 




Vi ska snart åka till mamma o pappa o vara med dom idag, pappa ska grilla så vi ska få massa god mat. Faktiskt skönt o slippa laga mat när man jobbat idag.

Imorgon då ska jag sova länge eller ja iaf till åtta halv nio, är helt slut som människa!! 





Tack för alla fina kommentarer!! Glad midsommar på er alla mina vänner!! Kramar

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards