När små blir stora

Alla inlägg den 17 juni 2009

Av Therese Källström - 17 juni 2009 18:52

Ja den frågan har jag ställt mig i flera dagar!! Huset håller på att förfaller, jag är tött hela tiden. Visst jobbar jag mkt nu o så men det kan väl inte ställa till hela mig. Eller?! Jag har inte dammsugit på flera dagar, o då är det flera dagar jag pratar om, törs inte ens nämna hur länge =( Jag som alltid är så huslig o grejar med tvätt o städning. Vart har allt sånt tagit vägen? Nä usch det här är då inge kul alls. Nu vill jag vara som vanligt, inte trött o inte ha någon ork till något alls. Inte likt mig. 

Jag hade fundering på om det skulle bli gladtjärn på lördag men som det känns nu så ska jag inte göra ett dugg, förutom att ligga i soffan o mysa med min underbara familj. Lika bra o samla krafter till dom kommande 2 veckorna då jag ska sköta allt på frukt o grönt på jobbet. Beställningar, egenkontoller o liksom se att allt flyter på. Kanske är därför jag är helt slut jag grubblar för mkt på hur det ska gå osv. Hm??




Ska kanske ta o göra ett ryck med dammsugaren o ta toan bara barnen somnat. Kanske känns lite bättre då, slippa den inre stressen om vad som borde göras hemma. Fan ibland önskar jag att jag bara kunde släppa allt o bara vara, men alltid är det något som gnager i huvudet om vad som ska/borde göras. Så nu har jag gnällt av mig lite. Nu får det räcka för idag!!

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards