När små blir stora

Alla inlägg den 22 augusti 2010

Av Therese Källström - 22 augusti 2010 14:40

Nu undrar jag vilka ni är ni som läser min blogg, ni är ju ganska många som är in varje dag. Känner jag er? =) Ni får ju väldigt gärna lämna kommentarer, blir ju lite roligare o skriva då. Ni verkar ju tycka om att läsa iaf, då kan man väl lämna ett litet avtryck iaf =) Eller är ni bara nyfikna på mitt liv.? Bara en liten fundering.......

Jag försöker då lämna ett litet avtryck iaf, alltid kul o veta vem som läser, vem jag skriver till =)

Av Therese Källström - 22 augusti 2010 09:47

Idag är det våran bröllopsdag =) Mannen i mitt liv kommer hem sent ikväll =) Äntligen!! Som jag/vi har väntat o längtat. Men ikväll kommer han som sagt var äntligen hem. Å jag vill inte alls krama på han, nä tok heller =) Idag har vi våran första bröllopsdag, tänk att ett helt år har gått sedan vi stod där pirriga o nervösa. Usch!! Det förstår jag varför man bara gör en gång i livet eller ja bör göra =) Det var hemskt vad pirrigt det var. Även fast det bara var vi o våra föräldrar, barnen o prästen. Men det spelar ingen roll, jag tror att det är själva grejen. Å Daniel kommer ihåg att det är idag, kors =) Skulle bara våga annat =)




Annars då?! Har rensat Ebbans garderob igen, ungen växer ju så det knakar. Sagis blir väl förhoppningsvis glad, vi brukar langa över alla kläder dit som är för smått för mina. Tycker det är perfekt, då blir dom ju använda igen =) Har sagt till Lisa att hon ska slänga det dom inte vill ha.


Gårdagen spenderade vi i borlänge jag o donnan, Elias fick vara med mormor o morfar. Köpte ett till höstset åt dom, å dom fick bli likadana =) Tycker det är kul när det för en gångs skull går att matcha dom. Så det bidde röda jackor o svarta byxor, kul när Elias kan få lite färg på sig oxå o inte det vanliga som jämt är till killar, svart,blått o grått. Var även till lindex på stan här i veckan o då hittade jag ännu mera färg till han =) Han fick 3 par byxor o 3 par tröjor. Byxorna matchade jag med tröjorna, bruna,turkosa o gröna byxor. Tröja nr ett var röd bakrund med gröna ränder, turkos bakrund med lite ljusare blåa ränder o den sista var brun bakrund med turkosa ränder. Blev så glad när det var lite färg. Har ingen bra kamera hemma så jag kan ej visa. Slänger ut bilder på kläderna o Elias rum bara jag får hem kameran, Daniel har den med sig. Nu ska jag ta o göra mig färdig så vi kan åka till nisses o kika =) Fördriva dagen på. Sen blir det väl det vanliga, städ, mat, packa väskor. Eller iaf Ebbas, Elias o Daniel är nog hemma imorgon som det ser ut. Mys för dom då =)

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards