När små blir stora

Alla inlägg under juli 2009

Av Therese Källström - 23 juli 2009 08:34

Nu börjar jag att bli riktigt uttråkad av att ha en andra hälft som aldrig är hemma =( Jag är väl medveten om att hans jobb är så här sommartid. Men det hjälps liksom inte ändå!! Hur roligt är det o gå runt i sin ensamhet dag in o dag ut. Fast det är väl tur att man har sina vänner som man umgås med, annars skulle våra dagar vara såååå tråkiga. Men nu är det iaf "bara" 4 dagar kvar. Han gör sista skiftet på söndag!! Å jösses vad han/vi längtar, jag tycker så synd om han. Imorse när han telefon ringde, var en kille som var sjuk då var kl:04,57 o han var så trött så jag tänkte bara att hur ska han orka dom sista dagarna? =( Jaja nu har jag gnällt avmig =) 


Jag o barnen tar oss nog en vända till stan o kikar lite, sen på em kommer nog Jannike o Isac. Måste ju få dagen att gå. Hemma det har vi ju som sagt varit. Vi sa det igår jag o Jannike att jösses vad man blir slö, man blir ju bara förslappad. Igår satt vi rakt upp o ner på stolarna o barnen lekte kanonbra, men sen kom vi underfund med att det är väl det som kallas semester =) 

Av Therese Källström - 22 juli 2009 08:51

Idag vid halv tio tiden skulle jag ha varit barnvakt till Linus o Saga =) Men deras förvirrade mamma hade tagit fel på dag =) Var imorgon, så då dyker skruttisarna upp då istället.


Vi har precis dukat undan frukosten, kört igång en maskin med tvätt bäddat alla sängarna o snart ska jag ut o röja på gården, solen visar sig för en gångs skull idag, himmlen är klarblå, så nu blir det röja av ute på gården. Man vet ju aldrig när himmlen är öppen igen =( 



Igår var vi o umgicks med Lisa o barnen hela fm o en bit in på em, vi blev bjudna på mat, det var så trevligt. Men när Therese o Lisa umgås då kan man aldrig vara säker på att det inte händer något =) Så vi klämde till o bokade en ålandskryssning den 3 oktober för 8 personer o vi var 2 små visste om det, men nu vet nog dom andra som ska med att vi har bokat för dom =) Bara galenskap!! Men det ska bli riktigt kul, så nu har vi ännu mera att se fram emot. Nästa vecka åker vi ju både till kolmården o junibacken, hoppas hoppas vädret är med oss!! Nä om man skulle ta o göra ett ryck!! 

Av Therese Källström - 20 juli 2009 19:20

Då har denna dag oxå gått.På fm var barnen hos mamma, jag var o drog rätt min rygg,det var en mildare behandling denna gång än förra då jag trodde att jag skulle dö av smärta. Men nu gick det smidigare. Sen efter det passade jag på att handla, var så tomt i kylen att det nästan ekade =) Har dargit ut på det säkert 4-5 dagar men nu var det liksom verkligen ett måste. Så nu har vi fyllt på kylen igen.



Jag o barnen tog cyklarna ner på byn o träffade Jannike o Isac, vi var o fikade på mitt i smeten, det var trevligt. Sen cyklade vi alla hem till oss o umgicks. Jag bjöd dom på kvällsmat, huset stod för kycklinggryta, ris o en god sallad. Gud så gott det var om jag får säga det själv =) Ibland överträffar man sig själv. När jag frågade våran herre Isac om maten var god så svarar han mig, ja den var jättegod =) Han är ju en liten "kräsen" man så då får man väl lyfta på hatten o tacka =) Barn är ju lite ärligare än vuxna =) 



Barnen har jag precis lagt, dom ligger o lyssnar på saga på cd. Märks så himmla väl på Ebban när det blir för mkt av det goda på henne, hon var så trött så det var sängen som gällde. Imorgon då ska barnen klippa sig, så det blir helt stenlugn fm, ska inte vara där förrens på em. Nu ska jag slänga mig i soffan o vänta tills min kärlek kommer hem. Tjing......

Av Therese Källström - 19 juli 2009 18:36

Vid fyra tiden idag så gick vi ut i skogen med fru hillbom o barnen, vi trodde att vi hade varit borta 30-45 min men icke sa nicke =) När vi kom tillbaks hem så var klockan halv sex =) Jag höll på att få slag, vi skulle ju laga mat o greja. Jaja sa jag vi hade ju kul, barnen verkligen njöt av att gå o plocka o äta blåbär. Full mundering, regnkläder o stövlar. Kul var det!!




Nu väntar vi bara på att potatisen ska koka klart så vi kan slå oss ner o avnjuta en fläskfile gryta med färskpotatis. Mumma!! Blir nog lite glass till efterrätt!! Sen ropar pymmisen o soffan =) Med lite chips o dipp så klart, då var den kvällen räddad. =) 




Idag var vi med Johanna o Maria o barnen till ludvika, införskaffade en ny grästrimmer. Så imorgon om det är uppehåll blir det nog en vända i slänten med den. Var även till nisses o köpte barnen en varsinn taklampa

Elias lampa gick på 229:- jag höll på att få slag!! Är ju liksom bara som en stor lampskärm med hål i både botten o uppe.Men mammahjärtat kom fram =) Ebba köpte en rislampa med rosa döskallar på, jag tycker dock inte om rislampor men det är ju hon som ska ha den. Nä nu väntar maten på oss!! Tjing......

Av Therese Källström - 19 juli 2009 10:20

Ja då har jag grejat om min sida igen =) Nu får det duga, blir inte roligare än så här!

Av Therese Källström - 19 juli 2009 09:54

Men det känns inte riktigt som det. Jag blir alldeles dagvill, jag jobbar inte men Daniel jobbar ju desstå mera, helg som vardag så jag är inte riktigt med på vad det är för dag =) Knasigt. Vi har faktiskt precis dukat undan frukosten =) Är ju så skönt att vara ledig, kan man äta hur länge man vill o ligga kvar i sängen o bara myspysa jag o mina små troll!! Idag blir det en vända ut till Nisses, strosa runt o kika lite, få se vad man kommer hem med =) Alltid är det något. Vi ska luncha med familjen Larsson/Ekstrand -papporna. Varav en som jobbar o den andra är o fiskar. Roliga sysselsättningar dom har =) Så då passar vi på att luncha mammorna o alla barnen =)




Min kära mamma var hit igår o hon kläcker ur sig så fint att det ska regna från o med i dag o 13 dagar frammöver =( GRRRRR Vet ni att då kommer inte det att vara en rolig Therese!! Men man kan ju hoppas att vi får uppehåll när vi ska gå på kolmården en hel dag, kul o gå där om det vräker ner. Men o andra sidan regnar det, så är det ju en Therese som bokar en resa för 4 st till sol o värme!! Så det så =)



Nähä om man skulle ta o riva ur sängkläderna o slänga ut dom på vädring o in med det i maskin. Sen dra till nisses. Tjing......

Av Therese Källström - 16 juli 2009 21:30

Idag har jag hämtat mincykel hos mamma o pappa =) Jag o Elias tog oss en vända ner på shell o tankade i dunken så vi kunde klippa gräsmattan =) Sen fortsatte vi in på byn o handlade lite smått bara o sen hem upp för alla dessa backa, o han säger "Går det bra mamma?, är det tungt?, är du lite svettig?" Sen fortsätter han sjunga =) sötunge!! Tänkte det ja du pojk du har det bra som sitter där bak o slipper göra ett handtag =) Men det var så kul att cykla, komma ut o röra på sig, kanske man kan vara helt slank innan semestern är slut, asgarv!! 



När vi kom hem ifrån byn då tog jag tag i gräsklippningen, helt galet att jag inte fick en hjärtattack, gud vad jag slet med cykeln o sen nästan direkt på gräsklippning, men nu efter en dusch så känner jag mig väldigt duktig =) Så nu blir det sängen o kika på tv, det har jag väl gjort mig förtjänt av?! Tjing......

Av Therese Källström - 16 juli 2009 13:34

Nu har vi kommit hem!! Vi var borta i 4 dagar o jag tycker det är såååå skönt att vara hemma. Men det är väl så borta bra men hemma bäst =) Vi kom hem igår kväll, så idag har barnen lekt med alla deras saker o i lekstugan =) Till o med dom tyckte det var skönt att vara hemma. Daniel är ledig idag o igår, men det är väl igentligen inte mkt att hurra för =( Imorgon då drar han igång igen, o jobbar fredag-sön v.30 =( Fy vad tråkigt.



Idag var det meningen att vi skulle ta o klippa gräsmattan osv men det är ju dock lite speciellt väder så det är sol o varmt ena stunden nästa vräker det ner. Så vi får se hur det blir till kvällen. 



Alldeles snart ska vi gå ner till hamnen o äta glass jag o Johanna o alla våra barn =) Barnen ska cykla o vi går. Sen ska jag nog gå förbi mamma o pappa o kolla om jag får med cykeln hem =) Min cykel =) Är så skönt att jag kostat på mig en. Usch vilket tråkigt inlägg detta blev =) Men nu vet ni att vi är hemma igen om det är någon som undrar =) Hej svejs!!

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards