När små blir stora

Alla inlägg under juli 2009

Av Therese Källström - 12 juli 2009 08:35

Ja det har gått 4 år sedan jag hade en bebis sovandes vid min sida =) Men inatt då hade jag Elsa i sängen brevid mig. Men oj!! Hon är jättesnäll o så, hon vaknade kl:01,00 o då gav jag henne mat sen var det färdigt igen vid kl:04,30 Nej du fröken tänkte jag inte ska vi kliva upp nu =) Så jag upp o gjorde mat, hon tröck då i sig. Sen låg hon o pratade o skrattade i ca 30 min. Var nästan så jag tänkte att nej vi kommer att få kliva upp. Men sen blev det bara tvärtyst i sängen, var ju tvungen dit o kolla, då ligger hon där helt underbar o söt o snuttar på sin snutte o tuttar på nappen. Å vad underbart det är med barn, är liksom det som gör livet!! Men sen som sagt var så är man ju inte "van" med alla dessa kräkor o matning. Men efter en dag som trebarnsmor helt själv dessutom så somnade jag 21,30 igår =) Helt slut!! Nu har hon legat ute o sovit i sin vagn sen 08,00o dåbrukar hon sova hela fm, fram till mellan 11,00-12,00 men jag var nyss ut ofick henne att somna om, har en känsla av att hon inte kommer att sova så länge =)



Ska packa lite kläder, vi åker troligtvis till mormor idag på fm. Köra i 40 mil puh!! Men vi får se hur länge Elsa blir kvar o så, annars åker vi imorgon bitti. Så det blir inte nå skrivande på bloggen på ett tag. Tjing......





Av Therese Källström - 11 juli 2009 11:54

Jag har ju för sjutton semester nu =) Hur kan man glömma bort det =) Så nu blir det bara mys pys för hela slanten i hela 4 veckor. LYX!! Ska passa på att umgås med mina underbara vänner Lisa, Johanna o Jannike oxå. Alla andra jobbar ju =) 

Av Therese Källström - 11 juli 2009 11:40

Japp det är jag allt =) Vi klev upp vid 8,30 lite lyx. Barnen hoppade i badet o blev rena =)Jag har dammsugit, dammat, torkat alla golv =) Det ni!! Å jag är redan klar så nu har vi hela dagen framför oss. Elsa kommer till oss alldeles snart. Det är ju ikväll hon skasova hos oss =) Tror ni jag fixar det? Hua, var ju längesen jag hade så små bebisar =) Ja det går nog bra. 



Å Daniel han som är min sambo o barnens pappa ja han ser vi inte så mkt av =( Fy o usch för hans jobb på sommaren, han jobbar ju snart dygnet runt. Stackars älskling. Han åker vid 05,15 o är inte hemma förens 20,00-20,30 är så hiskelit värdelöst så ni kan inte ens ana. Å våran Elias är den som tar hårdast på det =( Pappas kille. Igår morse kom han upp med ett leende på läpparna o rusar in i sovrummet, fram till Daniels sida. När han upptäcker att inte hans pappa är där försvinner hans överlyckliga blick =( Tycker så synd om han, mammas kille. Gör så förbannat ont i hjärtat o se att han lider. Men det är bara att bita ihop 2 hela j-vla veckor till. 



Jaja vi får göra det bästa av det hela. Men vet ni något roligt iaf =) Nu står min cykel på DHL i borlänge =) Så jag ringer dom på måndag så får dom köra den till mamma, vi är ju troligtvis inte hemma då. Vi ska ju åka till min mormor i Ånge. Nä nu ska jag laga mat o invänta Elsa!! Tjing.....

Av Therese Källström - 8 juli 2009 09:29

Ja då var det väl bara att ta tag i det här. Min mobiltelefon har krånglat hur länge som helst, men jag har inte fått fingrarna ur o fixat det än. Så nu har vi både duschat, ätit frukost o klätt på oss. Så nu blir det en vända upp till stan för inlämmning av mobil. Har satt den gammla på laddning, så jag har någon telefon iaf. 




ÅÅ det är bara 2 jobbdagar kvar =) Sen mina vänner är det semester!! Ska bli skönt, känner att jag behöver det, är helt slut i kroppen. Så imorgon o fredag, lite lyx o vara ledig idag. Men fredag kl:19 då har jag semester!!

På lördag kommer Elsa o ska sova här med oss, hon kommer även idag en sväng. Så jag ska vara barnvakt åt en liten kicka på 4½ månad, kommer jag ihåg hur man gör? =) Nä om man skulle ta tag i det här o åka så man kommer hem någon gång. Tjing......

Av Therese Källström - 6 juli 2009 19:06

Ja då ska jag åka o klippa mig nu =) Gud vad skönt det ska bli. Min lillasysters kompis håler på att utbilda sig till frisör så då måste hon ju ha någon som försökskanin =) Nä då, hon har klippt på människor sen i maj, nu är hon på praktik hos en frissa så det kan väl inte bli så tokigt =)




Barnen har jag lämnat hos mormor o morfar igen, det gjorde så ont i mamma hjärtat imorse o behöva slita upp dom vid 06,00 dom har ju faktiskt sommarlov. Så då var mormor så snäll o lät dom vara där, så får dom sova hur länge dom vill. Tack mamma!! Så på torsdag blir det faster Anna igen som har dom, jag är ledig på onsdag. Å Daniel stackarn han åkte vid 05,15 imorse o har fortfarande inte kommit hem, j-vla skit att dom jobbar så dom håller på att jobba ihjäl sig. Men det är bara att bita ihop, det är ju bara i 2-3 veckor. Sen har han oxå semester. Nä om man skulle ta o pallra sig iväg........

Av Therese Källström - 5 juli 2009 17:48

Men när jag är ledig måste det vara halvdant väderdå? Varför kan det inte vara fint så man kan ligga o sola en hel dag? Å vad arg jag blir.




Idag efter lunchen så tog vi oss en tripp till borlänge hela familjen. Vi köpte skydd till sandlådan så vi inte får besök av katter. Sen hittade Daniel o barnen massa saker på HM, så det var bara o betala o se glad ut, allt var väl som vanligt till barnen =( Men o andra sidan så kikade vi inte så mkt till oss. 



Barnen ligger i sängarna nu, vi har läst bok. Vi måste åka härifrån runt 06,15 imorgon bitti, barnen ska ju vara med sin faster denna vecka, så jag måste åka o lämna dom där innan jag börjar. Å vad jag längtar efter semestern, är så sjukt trött. Vi sov till 08,30 imorse o ändå är jag så trött så jag håller på att somna nu. Ska duscha sen lägger jag mig o läser lite o ska sova före åtta hade jag tänkt. Slipper jag vara så trött, eller det är jag nog ändå eftersom det är kroppen som är trött.



Daniel stackaren har väl fått lov att åka till hagge o fixa avgassystemet på saaben,sen hinner han inte. Han börjar ju att jobba 12 timmars 3veckor i sträck från o med imorgon. =( Har vi otur så kommer han att jobba så även under helgerna så jag skulle tro att det blir tuffa 3 veckorför alla 4. Men det får väl lov att gå. Jag har ju faktiskt skaffat mig en cykel =) Äntligen, som jag har velat ha i flera år, men nu slog jag till. Den kommer hem mitten på juli, så med andra ord nästa vecka ev veckan där på. Å vad jag o barnen ska cykla =) Slänger in en bild på den. Kram..... 

Av Therese Källström - 3 juli 2009 22:17

Nu är mina barn hemma igen, känns som dom varit borta en evighet. Men dom har ju sovit borta 7 dagar på dom här två veckorna så det har ju blivit annorlunda. Men nu är dom hemma hos oss igen.



Har avslutat mitt jobb nu =) Fia är tillbaka på måndag, då blir allt som vanligt igen iaf en vecka, sen har jag SEMESTER =) Då ska jag bara slappa o umgås med mina barn o någon vän kanske =) Om det är någon som vill umgås =) Kan ju alltid hoppas. 


Imorgon är jag o barnen själva en sväng, Daniel ska hjälpa en jobbarkompis med något som ska byggas hemma hos han i hagge. Söndagen bjuder nog på en tripp till borlänge =) Alla 4. Tror jag, Ebba ska ev leka med en kompis. 



Var upp en sväng på stan idag på lunchen, köpte lite födelsedagspaket åt mina älsklingar!! Insåg att det är ju bara en månad kvat tills dom fyller år. Stora dom börjar bli. Ebba hjärtat 6 år o Elias prinsen hela 4 år. Oj vad fort det går. Nä om man skulle ta o krypa ner o ta natten. Sov så gott!!

Av Therese Källström - 1 juli 2009 18:53

Men snälla jösses vilket duder o brak väder det var på em. Hade varit varmt o fruktansvärt kvaft hela dagen, o vid 15 tiden då ni!! Det började åska o blixtra sen kom regnet, ja kära värld vilket väder. Det var inte bara lite åska o regn utan det verkligen smällde o blixtrade på samma gång o flera på raken. Men det var behövligt, har ju varit så varmt nu så det var bara skönt. Nu lyser solen igen =) o himmlen är blå så det gick över. Men det skulle bli sämre i helgen igen, så klart när jag är ledig =( Jaja bara o bita i det sura äpplet.





ÅÅ det går ju faktiskt riktigt bra för oss =) Lekstugan är ju på plats o städad o klar. Sen skulle vi åka någon dag till snöån o köpa sandlådesand, men idag när jag kom hem ifrån jobbet åker våran granne Jocke förbi med sand på en släpkärra =) Vart tror ni den sanden hamnar? =)  Jo i barnens nya sandlåda =) Kan ju inte bli bättre, så nu ska vi gå ut o kolla vart vi ska ha den o förhoppningsvis fylla den =) Tack Jocke!! Men ibland kan väl vi oxå få ha tur, har ju krånglat en del med bilarna så det är väl bra att det flyter på =) Nä om man skulle göra ett ryck!! Tjing......

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards