När små blir stora

Alla inlägg under juni 2009

Av Therese Källström - 8 juni 2009 18:25

Ja gott folk!! Jag må då säga att drakbåtsfesten är ju så otroligt kul!! Jösses vad jag skrattade o drack =) Fast kan det bli så mkt annat än det när man har så trevligt sällskap. På vägen ner hade jag o mina tokiga grannar så skojsigt =) Skrattade åt det mesta =) Grannarna är väl för goa.


Hemma hos Johanna satt vi ute o drack o tjålade skit o höll på att frysa ihjäl, bruttorna satt ute medans jag fick lov att gå in till karlarna som satt o tittade på fotboll, jösses höll ju på att förfrysa i junimånad är det inte härligt?! Men trevligt var det. Kom hem vid 02,40 mitt i natta. Klev inte ur sängen förens 11 dagen där på. Undra ja varför det var så. Måste ha varit att dom spelade så hög musik i öltältet =) Har hört att man kan få huvudvärk då. Hihi. Tog mig hela dagen att dammsuga igår, tog ett rum lite då o då. Men nu är det klart.



Nemen vet ni?? Jag ska ha en bebis sovande hos mig den 11 juli =) Superkul. Hoppas jag =) Lilla Elsa ska sova hos oss då, ska bli mysigt att få låna henne. När hon kommer o ska sova här är hon 4 ½ månad gammal. Skruttfia!! Nä om man skulle ta o slänga sig i soffan o kika på tv, o somna till den =) Kram.......

Av Therese Källström - 6 juni 2009 19:04

Sitter på våran förfest =) Det är ju drakbåten idag =) Synd bara att vädret inte vill vara på våran sida =( Jag satt mig vid datorn en stund, alla andra sitter ute men jag höll på att frysa ihjäl så det var lika bra att gå in. Hua o sitta ute n, är ju inte direkt varmt. Har druckit både bål o smirnoff ice =) Mumma!! Kanske var lika bra att jag satt mig här en sväng =) Så det inte blir som det brukar när det är drakbåten =) Alltid fullast, fast kvällen är inte slut än =) 





På fm var jag o Daniel ner med barnen på marknaden, herregud säger jag bara, tur det inte är det oftare. 240 kr på karuseller, 130 kr på ballonger 100 kr på typ 2 klubbor o lite smått. Hutlöst vad dom tar betalt, men det är klart barnen ska få sånt, är väl lite barnens dag o föräldrarnas kväll =) Eller?! Nä nu ska jag ut o ta mig något gott o dricka o tjåla!! 



  Barnen är hos mormor o morfar, undrar hur kul dom har det?! =) Brukar ju alltid vara roligt där för dom. Älsklingarna!!

Av Therese Källström - 4 juni 2009 10:04

Om jag skulle ta o åka till ludvika med mina små troll, fast vi åker buss. Vi har ju ingen bil, den ena har Daniel till jobbet o den andra är på Johans jobb (Daniels bror) som ska försöka få bukt på en bil iaf. Dom har ju nästan aldrig åkt buss mina barn, stackars barn =) Kan ju vara en upplevelse, alltid kul o göra något annat. Men vi får se vad som händer. Ska duscha o greja lite först. Får se vad jag känner för sen. Har precis rivit ur sängkläderna oxå, som måste vädras o läggas i nytt. 




Idag är det oxå riktiga höstvindar ute, fy för denna sommar. Vi kan döpa om våra årstider tycker jag, vi har ju aldrig sommar. Så varför inte vår,höst,höst nr2 o vinter. Det passar mera in än vår,sommar,höst.vinter tycker jag.

Usch!! Men den kanske kommer om vi har tur. 





Är det någon som vet vad man ska hitta på till midsommar då?! Vi är lika nollställda som vanligt. Vi blir väl hemma kan jag tro. Gud så kul. NOT!! Jaja det visar sig. Nu ska jag slänga mig in i duschen!! Tjing........

Av Therese Källström - 3 juni 2009 19:43

Denna låt skulle jag kunna gråta blod till!! Denna låt måste vara världshistorians bästa låt. Är så svag för denna!!!




http://www.youtube.com/watch?v=Zp3xjXCtiyI&feature=related
Av Therese Källström - 3 juni 2009 17:51

Ja man kan ju undra om det är höst ute, gud vilka höstvindar det blåser. Brrr. Å inte ser det lovande ut med vädret heller!! Skit vad tråkigt. Men det blir väl som förra sommaren, snorkallt o regn. Jaja det är väl bara o gilla läget. Idag har jag iaf jobbat extra, 06.15-16,30 barnen sov hos mamma o var med henne idag. Tack mamma!! Världens bästa som alltid ställer upp på oss!! 

Daniel är ute o försöker grilla, men det är något fel på våran grill eller vad det nu är, det går inge bra! Kanske inte får någon mat idag =)  Jodå något får vi väl peta ihop.


Har ett monster här hemma, våran lilla Elias. Lilla skruttunge, sen han kom hem ifrån mamma så brakade det loss. Han är arg sur o grinar o lever rövare. Jippi vad kul. Men det är så skönt att dom har kommit hem, man har mera tålamod o så är ju allt som vanligt, mina älsklingar!! 




Imorgon är vi lediga, även jag =) Vi har ingen bil hemma då så vi ska bara vra hemma, ska ta o bädda rent i sängarna o sen inte göra så mkt alls, det är det enda jag vet att jag ska göra. Faktiskt rätt skönt o inte veta att man måste göra massa saker. Bara njuta med barnen, kika på film kanske. För som sagt var så verkar ju inte vädret så lovande =( Men blir det uppehåll kanske vi tar cyklarna ner på byn en sväng!!Nu ska jag slänga in stripsena i ugnen, var någon som sa att det börjar ta sig där ute =) Kanske inte är grillen det är fel på =) Love you darling!! =)

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards