När små blir stora

Alla inlägg under juni 2009

Av Therese Källström - 18 juni 2009 20:25

Tänk vad en enda kommentar kan göra att man blir på så mkt bättre humör =) Tack Lisa!! Bara att någon erbjuder sin hjälp o talar om att dom finns. Det gör mig så mkt gladare! Man får liksom mera ork, bara det att man får kramar, det betyder så enormt mkt för mig. Gav Fia o Fredde en semesterkram idag, dom gjorde sista dagen idag, sen kom Lotta till mig o gav mig en midsommarkram, jag blir så enormt mkt gladare när man får eller ger kramar. Ja det känns bättre iaf!  Även om jag får miljoner kramar här hemma, men det kan vara skönt o få det ifrån någon annan oxå, då vet man ju att någon annan tycker om mig =) Jag är precis som min moster, hon tycker oxå om att kramas. 



Det är så tråkigt när man ska lägga barnen o man ska behöva bli sura på varandra, även fast man reder upp det innan dom somnar, jag avskyr o behöva varar det. Ebba spårade ur alldeles nu när hon skulle gå o sova, började lite smått i vardagsrummet när vi kollade på tv, då hon blev sur för att hon ville ligga själv i soffan med mig. Men Elias ville ju så klart oxå mysa med sin mamma, nu när jag jobbar mkt. Så då la jag mig i 3 sittssoffan o bad Ebba komma oxå, så vi kunde ligga där alla 3. Tror ni det dög åt fröken Källström?! Men jag flyttade mig inte, hon hade ju chansen att dela mig med sin bror, men det dög inte. Sen spårade hon ur totalt. Ja det slutade med att Daniel fick lägga henne i sängen o försöka få henne lugn. Sen ropade hon på mig o bad om förlåtelse, så vi kramades o pussades o sa att vi skulle inte göra sånå mera, jag blir ju så klart oxå sur när hon kör igång. Men vi sa förlåt o så var det bra. Ja gud våra små troll vad dom kan =) Älskade barn!! Nu ska jag oxå sova, ska jobba imorgon. Sov så gott!!

Av Therese Källström - 17 juni 2009 18:52

Ja den frågan har jag ställt mig i flera dagar!! Huset håller på att förfaller, jag är tött hela tiden. Visst jobbar jag mkt nu o så men det kan väl inte ställa till hela mig. Eller?! Jag har inte dammsugit på flera dagar, o då är det flera dagar jag pratar om, törs inte ens nämna hur länge =( Jag som alltid är så huslig o grejar med tvätt o städning. Vart har allt sånt tagit vägen? Nä usch det här är då inge kul alls. Nu vill jag vara som vanligt, inte trött o inte ha någon ork till något alls. Inte likt mig. 

Jag hade fundering på om det skulle bli gladtjärn på lördag men som det känns nu så ska jag inte göra ett dugg, förutom att ligga i soffan o mysa med min underbara familj. Lika bra o samla krafter till dom kommande 2 veckorna då jag ska sköta allt på frukt o grönt på jobbet. Beställningar, egenkontoller o liksom se att allt flyter på. Kanske är därför jag är helt slut jag grubblar för mkt på hur det ska gå osv. Hm??




Ska kanske ta o göra ett ryck med dammsugaren o ta toan bara barnen somnat. Kanske känns lite bättre då, slippa den inre stressen om vad som borde göras hemma. Fan ibland önskar jag att jag bara kunde släppa allt o bara vara, men alltid är det något som gnager i huvudet om vad som ska/borde göras. Så nu har jag gnällt av mig lite. Nu får det räcka för idag!!

Av Therese Källström - 15 juni 2009 14:48

Jag bara undrar var alla 6 åren har tagit vägen, herregud 6 år!! Var ju inte längesen man gick där med magen i vädret o tjock som en hel flodhäst, men det är snart 6 år sen =(



Imorse när vi borstade tänderna så upptäcker jag att Ebba har en lös tand, o till hennes förvåning så blir hon överlycklig o tittar på mig o säger å mamma jag tror visst jag börjar bli stor =) Gud jag får nästan tårar i ögonen när jag tänker på att hon faktiskt inte är så liten nå mera. Bara det att mamma måste fatta det oxå. 

Till råga på allt så var jag o Ebba ner på lekis idag o vi fick information om vart o vilka fröknar hon ska ha i höst. Vi fick även en hel uppsatts med papper =) Ja jag säger då det =) Bara o gilla att min lilla kicka är stor, även om inte hennes mamma vill det. =(




Ikväll kommer Daniel hem =) Ska bli skönt att få hem han, även fast han bara varit borta i 2 nätter men 3 hela dagar. Ska bli kul. Nu ska jag fundera över vad vi ska äta till kvällsmat!! Tjing........

Av Therese Källström - 14 juni 2009 10:42

Ja då börjar denna helg att ta slut, herregud vad helgerna går. Bara denna söndag kvar sen är det måndag igen. Knepigt att det går så fort.



Igår hade vi trevligt jag o tjejorna!! Vi åt tacos o dom drack lite, jag körde ju hem så det var cola för min del. Var inte hemma förens vid halv två tiden i natt, var skapligt trött när Elias kom upp 8, men vi kikade på tv i sängen o Ebba kom inte upp fören 9,30 =) Dom hade varit uppe sent igår, Olivia var här o hade barnen. Men det var väl bra för mig att dom sov lite iaf. Var riktigt otäckt att köra inatt, först var det spöregn, sen mörkt o så trött på det. Var ju inte exemplariskt väder o köra i. Men hem kom vi =) Åkte över ludvika, släppte av Emma o Fia. 




Idag ska Ebban till Ingrid på kalas, eller kalas o kalas det är Ebba o Ingrid bara. Ebba var inte hemma när hon hade kalas, men hon ville så gärna ge Ingrid paket =) Sötfia!! Så jag skjutsar ut henne efter lunch. Då ska jag o Elias hem o bara vara, bara ligga i soffan o mysa o kika på film. Ska bli så skönt. Nu sitter dom nere på Ebbas rum o leker o lyssnar på musik =) Nä om man skulle pallra sig in i duschen, är som sagt var lite slö idag. Men det kan man väl få vara ibland. Tjing......

Av Therese Källström - 12 juni 2009 20:59

Ja då var det frdag igen, kan ni förstå att det är midsommarafton om en vecka?! Känns lite konstigt med tanke på hur vädret är.


Imorgon åker min sambo iväg o ska fiska lax, blir borta lör-mån =( Men vi har ju fullt upp med kalas o grejer. Jag ska ju även till borlänge o träffa tjejkompisar. Ska bli kul.



Jag har precis varir o hyrt film, vi ska moffa ner oss i soffan o se eller kanske till o med sova till =) Jag brukar ju kunna göra det. Men hoppas jag orkar vara vaken. Tog även ut  1500 kr till min sambo, bara på fiske. Om det ändå kunde gå till något som jag tycker är kul =) Nä då, klart han tycker det är kul, vilket jag inte kan förstå. Har ju inge tålamod o stå o vänta att någon fisk ska nappa. Nä tack!! Nu ska jag krypa ner. Tjing......

Av Therese Källström - 11 juni 2009 20:33

Imorgon är det fredag igen, jösses vad fort det går. Jobbar 10-19 imorgon, sen är jag "ledig"i helgen. Vi ska ju inte direkt bara vara, kalas på både lördag o söndag. Men det är ju alltid kul. Ska ev åka till borlänge på lördag em/kväll o träffa gamla tjejkompisar. 


Daniel åker bort lördag till måndag, ja gissa vad han ska göra?! Jo han ska ju fiska, otippat eller hur? Han ska till älvkarleby o fiska lax. Jag o barnen ska ha det myspys utan pappa =) Hela lördag o hela söndag, sen på måndag går dom på dagis bara mellan 06,30-13,00 ungefär. Vi ska till röda berga o få information om lekis, o så skulle vi få hennes schema innför hösten. Nemen hör ni, hennes schema =( Mammas lilla sessa blir stor, snyft!!



Idag var det in en som bor på gatan neranför oss o när hennes dotter började lekis så varje dag efter hon hade lämnat henne gick hon ut i bilen o grät, hua kommer jag att bli sån?! Men hon sa att det gav ju så klart med sig. Tänk hur man är som mamma. Nu ska jag slänga mig i soffan o kika lite på tv innan sängen kallar!! Tjingeling........ 

Av Therese Källström - 10 juni 2009 08:33

Jag sitter här i all skönans ro o funderar på om vi ska ta o äta lite frukost, men barnen ligger i soffan o myser o kikar på pippi långstrump så det känns så dumt o slita upp dom, ä dom får komma o säga till när dom vill äta.


Ja idag ska jag ju jobba 12-21, det gör mig inget med tanke på vädret =( Det är som jag säger det kommer aldrig att bli någon sommar, =( Det är ju inte direkt varma junivindar ute snarare oktober vindar. Nä om inte sommarvärmen kommer snart då tror jag vi emigrerar ifrån Sverige på semestern. Då tror jag att vi bokar en sista minuten =) Vill verkligen inte ha så här kallt o ruskigt på min semester, fast o andra sidan så är det ju ett tag kvar till min semester börjar. Vecka 29 går jag på min. Dom första som går jobbar bara denna vecka, känns ju helt overkligt att det är semester nu redan. Bara o hoppas dom får fint väder, jag hade tidigt förra året o vi hade tyvärr bara fint 2½ dag på 3 veckor, kändes väl lite så där. 


Idag om jag hinner ska jag åka o kika på present till våran lilla Saga, våran goa grannflicka!! Hon fyller 4 år så vi ska på kalas på lördag. Ska bli kul. Är bara lite otäckt att tiden går så fort, våran Elias fyller ju snart 4 år han med, herre jösses vad tiden går. Nu ska jag slänga mig in i duschen o sen frukost!! Ha en bra dag. Tjing......

Av Therese Källström - 9 juni 2009 18:03

Nu är barnen duschade o färdigätna =) Dom sitter o tittar på bompa, Daniel duschar o jag slösurfar lite. Idag åt vi Ebbas favorit mat fiskpinnar ris o sås, skulle  ha gjort fiskbullar o potatis men det är inte min sambo förtjust i.



Idag kom skattepengarna inramlandes =) vilket jag inte hade trott men det glädjer väl många kan jag tro. Vi ska väl lägga undan våra pengar till altanen tror jag. Men nu sitter dom där iaf.





Ja men vet ni?!! Nu ni, våran lekstuga kommer nog hem idag =) Om dom nu lyckas denna gång, vågar inte ropa hej än. Fredrik var hit o hämtade lite grejer så skulle han se om han lyckades. Så vi får väl se om det kommer någon lekstuga eller inte. Har inte sagt något till barnen än. Dom blir så besvikna om det inte kommer någon. Dom är ju inte lätta lekstugor, så man får väl hålla fingrar o tår på att det kommer hem någon. 

Ska ta o åka på shell o hyra en film jag o Daniel ska se när kidsen har krypit till kojs.


Imorgon ska jag jobba igen på min lediga dag =) Hon som skulle ha börjat gå på schema nu under semestrana åkte utomlands på semester förra veckan o sista dagen bröt hon foten så dom fick lov att operera henne =( Så vi blev en kort denna vecka, därför fick jag rycka in o jobba. Så imorgon blir det ett 12-21 pass. Nästa vecka är det midsommarveckan så då blir det ju atomatisk mera jobb, veckan efter det jobbar jag heltid i 2 veckor. Så när min semester kommer ska jag bara vila o ha det skönt!! Göra saker med min familj. Nä om man skulle ta o åka på shell o kika om det finns något att hyra! Ha en trevlig kväll!!


Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards