När små blir stora

Alla inlägg den 2 september 2009

Av Therese Källström - 2 september 2009 14:42

Har suttit på vårdcentralen mellan 11-12 sen hem en sväng satt där igen mellan 13-14 så det känns som man suttit där sen i fm. Ja då var det dags igen för pencilin, gud jag blir tokig på hans öron. Elias har öroninflammation som jag misstänkte, på vänster öra samt på gränsen på det högra. Snacka om öronbarn. Jag som har sagt nu under hans förkylning att det går så bra utan att han blir superdålig =( som han alltid brukar, visserligen är han inte ett dugg "sjuk" lite hängig i mellan åt bara. Men nu är det pencilin några dagar samt en öronkoll om 10 veckor. Nu ska vi äta mellis o packa väskor. Ebban ska på simmskola o Elias skulle få sova hos mamma o pappa, så slipper vi vara hemma ifrån jobb. Tycker inte att det gör något att han är där för han är ju inte "sjuk" men på dagis ska han då inte vara iaf. Tjing.....

Av Therese Källström - 2 september 2009 09:26

Igår kväll somnade Elias som vanligt men vaknade ganska kvickt igen. Han grät osa att han hade ont i örat =( igen!! Får han alltid när han är förkyld. Så han var vaken ett tag o grät men somnade sen. Natten var lugn, han sov hela natten. Nu på morgonen har han inte nämt örat, bara att han hade ont igår o att han var ledsen, som att jag inte visste det =) sötnos!! Han säger att han inte har ont idag. Konstigt. Är det öroninflammation då borde han ju inte somnat igår kväll o sen borde han väl ha ont idag tycker jag. Men som tur är så ska vi till bvc kl:11 för 4 årskontroll. Så då får dom kolla örat på han då. Ulrica på bvc var hem hit igår o hade 4 årskontroll på Elias,gick riktigt bra =) Han chockerade mamma =) Han kunde ju allt, Min stora kille, ja hua det går fort. Tyckte inte det var längesen Ebba var på 4 årskontroll. Nu har hon ju till o med tagit sin 5 ½ års spruta, börjat skolan, går på simskola, herregud vad fort det går!! Ja snart är vi väl i tonåren, hahaha!! Nä om man skulle pallra sig in i duschen o göra sig klar för vårdcentralen, mamma var ju så snäll så hon hämtade Ebban idag så slapp vi upp o iväg om natten skulle ha varit jobbog. Tack mamma!!





Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards