När små blir stora

Alla inlägg den 6 september 2009

Av Therese Källström - 6 september 2009 13:20

Söndag idag. Daniel är däckad i soffan. Han vaknade med världens huvudvärk (dock trodde vi att det var för han drack öl o whiskey igår) men det ser nog dessvärre ut som att det kanske är någon form av influensa (tack gode gud bara inte svininfluensan) Han har fortfarande huvudvärk trotts både mat o alvedon samt att han fryser. Ja jag säger då det, vi får f-n aldrig vara helt friska i denna familj, känns som det iaf. De ena avlöser den andra. Nu sover han som ett barn i soffan med täcke o kudde =) Får väl se hur dagen blir.

Barnen sitter i soffan o har det bra till en film. Snacka om att det verkligen blev en slösöndag. Är så otroligt skönt!!



Nu har vi fått in nästan alla anmälningar 64 personer som kommer på våran bröllopsfest än så länge, gud vad roligt att nästan alla kunde komma. Är ju liksom lite av våran dag då. Dock inte kyrkan =) Men annars så blir det väl så. Känns superkul. Nä om man skulle ta o hänga ytteligare en tvätt, gud varför skulle jag dra igång det projektet igår =( Fast det är ju skönt bara allt är klart. Kuddarna o täckena är ju bara att lägga i sängarna ikväll, det är ju torrt nu, men alla påslakan o lakan som måste tvättas idag då =( urk vad tråkigt. Men det känns ju kanon bara det är gjort. Kramar.......

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards