När små blir stora

Alla inlägg den 22 september 2010

Av Therese Källström - 22 september 2010 21:56

Blev så akut uttråkad =( Känner att saknaden av min man börjar bli jobbig, har liksom varit fullt upp med något hela tiden känns det som. Han jobbar natt nu, så idag har jag inte sett han mkt, då han har sovit en hel del sne får jag inte se han förens imorgon em/kväll. Så nu känns det som att lördagen gärna får komma med stormsteg, usch jag avskyr o vara utan honom. Är liksom inte van med det =( Sover knöligt, ingen att prata med osv, nä fy rutti! Tycker helt enkelt inte om att vara själv o behöva somna själv =( Älskar helt enkelt min man alldeles för mkt för det =) Men det är väl bara o bita ihop antar jag o gå o sova, imorgon blir det handling o lite plock här hemma så allt är klart tills min syster kommer på lördag......

Av Therese Källström - 22 september 2010 21:42

Har nu fått godkännande av Jannike att lägga ut bild på våran gemensamma bebis =) Här kommer världens sötaste o goaste Filip o Ebba.......



Min fina dotter o Filip

  Mallig tjej som får äran att hålla =) Oj så stor hon är  

Av Therese Källström - 22 september 2010 15:57

Vet ni jag blir nog tokig på riktigt snart!! Har väl varit till Jannike o barnen o jag kan bara inte låta bli lilla Filip. Men gode gud vilken känsla det är, kan liksom inte beskriva med ord! Jag tror jag dör vad bebissjuk jag är. Satt o snusade på han i evigheter, sen sov han i vagnen o gnydde lite, det gör ju mig alldeles sjuk! Det där ynkliga som inte låter, sen när han grinade till lite när magen kurrade. ÅÅ vad jag längtar efter en egen liten, men ser ut som jag inte får någon egen =( Man måste tydligen vara två om den saken =) Men jag kan liksom inte ens förklara den känslan som är, det går bara inte. Så nu hoppas vi på att lilla Filip är bebis länge, länge =)



Annars då?! Var ner på byn o lekte i lekparken med Ottan o barnen, sen tog vi o fikade på mitt i smeten o jag åt en förbannade bulle med klet i!! Jävla skit! Var ju bara onödigt, kommer jag ju att få stå på ct hela natta om den bullen ska försvinna! ÅÅÅ att jag bara inte kunde låta bli när jag är så duktig o ger fasen i allt annat gott under veckorna. =( Jaja det lär väl visa sig på fredag om inte annat. Ikväll blir det rester till maten, sen ska jag på föräldramöte på dagis, min syster kommer hit då mannen i mitt liv ska sova, han ska väl jobba natt =( Inge kuligt alls tycker jag, dels för att han jobbar alldeles för många timmar o jag vet hur trött han kommer vara imorgon kväll, så vi får väl ses på lördag vi då =( Han ska jobba från ikväll tills imorfon em    o jag tycker inte att det är ok!!

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards