När små blir stora

Alla inlägg den 23 september 2010

Av Therese Källström - 23 september 2010 14:16

Bara man sätter den sidan till =) Har ju varit ledig ons,tor. Igår gjorde jag ingenting här hemma, bara umgicks med vänner o alla barn. Men idag tycker jag att jag har hunnit med hur mkt som helst. Vikt tvätt, bäddat i nytt i gästrummet då systeryster kommer, tvättat 3 maskiner, varit till jobbet o handlat mat 800 kr går fort att göra slut på när man är på en mataffär =), sen var vi in på stan lindex o köpte 3 nya tröjor till lille man o 3 par byxor han har ju dragit iväg så han har snart inga kläder, betalt räkningar, lagat lunch ja det var nog det =) Känns kanon bra, har tagit det lungt med allt o inte stressat igenom allt så det är skönt. Så nu bli det dammsugning på em när mannen i mitt liv har vaknat. Han var hemma vid elva tiden så det var skönt, vi trodde han skulle jobba till em idag. Men vad fasen då får väl snällt hans arbetskamrater jobba =) dom som inte har varit ute i natt.



Nu närmar sig lördagen med stormsteg o det ska bli så roligt. Bara jag o Daniel, vet inte ens när det var sist, Äta gått, kanske till o med titta på lite julklappar, mysa, o bara ha der så där förskräckligt bra =) Just ja! Ebba nhar vi inte hämtat hem än =) Idag har dom födelsedagskalas på fritids för barnen som fyllt år aug, sep så idag ska hon hem klockan 15. Då var det färdigt. Så jag o Elias ska kanske ta o äta lite mellis.......


Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards