När små blir stora

Alla inlägg den 26 april 2009

Av Therese Källström - 26 april 2009 19:08

Vänner betyder ju otroligt mkt för mig. När man får det bekräftat, den där känslan som känns så bra men man vågar kanske inte riktigt tro på det. Hur underbart är inte det!! När man liksom får det helt klart för sig då mår man ju så ruskigt bra. Tack Lisa!! Du är ju en så bra o avslappnad vän. Efter ett dygn tillsammans så blev det liksom bekräftat, efter att ha pratat, skrattat, dansat o bara haft det så kul. Hur ofta skrattar man i varannan mening så tårarna sprutar?! Så kul har vi haft.

Av Therese Källström - 26 april 2009 18:51

Japp det har jag gjort!! Vi blev så besvikna över att vi inte hade fått någon som helst information att dom inte säljer alkoholhaltiga drycker på utresan på tax free!! Fy vad ruttet!! Resan blev ju superlyckad men dålig stil att inte informera om det, är ju lite tjusning att sitta i hytten o lyssna på lite musik dricka lite gott o sen gå upp till baren. Så nu ska dom f-n få veta!!




Idag har vi inte gjort så mkt över huvud taget, sov länge imorse. Ebban kom upp åtta o lille man kvart i nio =) Sen gjorde vi oss i ordning o åkte o träffade Daniels syster med familj. Hon bjöd på lunch hemma hos dom, sen en kort vända till mamma o pappa. Sen har vi bara varit hela dagen. Barnen sover som stockar nu, är ju en ljuvlig dag för dom imorgon, nopp. 06,30-16,15 ungefär. På tisdag hämtar mamma dom vid 15 tiden på dagis för dom ska sova där tis-ons. På onsdag kl:6,30 ska jag vara på jobbet då vi har inventering. Så då får dom sova där, dagis öppnar ju inte förens 6,30 o jag börjar ju då så det gick inte riktigt ihop. =) Nä om man skulle kolla vad min sambo gör, packa dagisväskor o sen sova. Är behövligt efter en helg på kryssning =) Hej svejs!!

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards