När små blir stora

Alla inlägg under september 2010

Av Therese Källström - 14 september 2010 19:33

Vad är det som gör attjag får/ har så ont i min stackars mage? =( Har haft ont i 2 dagar nu, det är inte så ont som man får när man behöver gå på toaletten, utan det här är smärta. Dönade av o sov på soffa en stund nyss, nu "molar" det bara. Men har haft riktigt ont. Vet i sjutton vad det är. Skulle varit ut o gått men det får jag snällt avstå, kan ju inte gå med denna mage. Men då kommer ju ångesten istället =( Gasch vilken kamp jag har med mig själv, dag in o dag ut. Är det så här mitt liv kommer att se ut? Motionera, tänka på vad man stoppar i munnen varje gång? Varför ska det behöva vara så. Då tror jag att jag kommer att bli knäpp om jag ska behöva ha det gnagandes i huvudet jämt. Konstigt man har magont   


Annars då? Inte mkt, barnen är lagda o skulle tro att dom sover. Vi har legat alla 4 i soffan o halvsovit. Så om en stund blir det idol o en banan =) Inge gott godis här inte vilket skulle sitta förbannat bra just nu. Är kanske därför jag har ont, haha, skämt o sido. Nä nu blir det soffläge igen, ajaj!!

Av Therese Källström - 12 september 2010 16:22

Jag har så hiskelit ont i min mage. =( Inge vidare. Hoppas det går över snart.

Barnen är ute o leker, ska snart ropa in dom så vi kan duscha o sätta oss ner o äta mat. Är ju tyvärr tidig kväll för dom idag. Så har vi det alla söndagar, fritids/dagis kl:6,30 imorgon bitti. Imorgon ska Elias få gå till en talpedagog, ska bli spännande o se vad dom säger. Är absolut inget allvarligt men han kan inte säga "R" än. Så det ska han få gå o träna på.


Har även varit en sväng till moster, Lars, Olivia o Jonathan. Vi var där o fikade o grattade Jonte. Har även hunnit med o tvättat upp allting idag så nu är det en tom tvättkorg o inget i tvättstugan heller, så himla skönt.



Annars så! Jo just ja, Daniel fyllde ju år i torsdags =) Kunde ju inte nämna här vad han skulle få av mig, men han fick en hotellnatt i västerås den 25/9 =) Med massa mys, god mat o bara ha det bra. Han fick en natt för 2 =) Å vet ni vem han valde o ta med? =) Så klart mig, annars jäklar. =) Så nu har vi något superhärligt att se fram emot. Ska bli så mysigt!




Jamen just, idag har jag varit o hämtat ut nya vrålåket =) Våran nya dammsugare, jiha! Så nu väntar jag bara på att det kan bli lite grusigt i hallen så jag kan provköra =) Supersnygg var den iaf. Nä nu är det väl dags att dra igång med maten, kyckling o ris blir det ikväll....

Av Therese Källström - 10 september 2010 22:12

Usch nu känner jag mig så här   Fy vad världelöst! Är väl lika bra o duscha o kasta sig i säng för klockan ringer 6,30 imorgon. Kul o komma hem efter en hel lång dags jobb o man är på toppen humör eller NOT! Tänk hur fruktansvärt irriterad jag kan bli på vissa människor eller rättare sagt hur folk "beter" sig i mellan åt. Inte för att jag är så jävla bra men jag fattar ju iaf saker o ting, det gör ju inte vissa. Nä nu ska jag nog tacka för mig idag innan jag surar ner mig änni mera. Tack o god natt!!



Ja jag vet, det blev inge bättre av att skriva ett surigt inlägg men jag kände bara för att skriva.

Av Therese Källström - 9 september 2010 07:07

Denna vecka har jag bara gått ner ½ kg. Visst det är minus men så som jag kämpar så känns det för djävligt! Å ja jag vet att det kanske är bra för det är minus men nja helt nöjd är jag inte. Med tanke på hur vi gick igår jag o fru hillbom, att jag höll på att allvarligt dö mellan lyrvägen o stenvägen det är en annan femma o höll på att kräkas för jag var så j-vla slut! Å sen bara ett fjuttigt ½ kg. FYYY!! Men som sagt är bara att kämpa vidare tills nästa vecka o hoppas på några flera gram i minskning, går jag ner 1-1,5 kg i veckan så känns det bra. Men o andra sidan byggde man inte rom på en dag heller =) Idag blir det grönsakssoppa till lunch =) Lite kalorier i det.


Åter till våran prommis igår, vi brukar alltid gå runt söppemyren på ca. 1,20 har även hänt 1,30. Målet var att vi skulle slå 1,20 vilket vi inte trode skulle gå tack vare att vi går runt så fort annars Men igår slog vi vårat rekord!! =) 1,10 höll vi på men som sagt var så höll jag på att avlida. Mor slute var jag lov att ta Bosse som mer eller mindre "drog" upp mig =) Helt slut var jag. Men jag sa till lisa det här är som på förlossningen, när man tror man dör då kämpar man på det sista sen är det klart =) Exat så känndes det igår. Finnvilja så det hette duga =) Jag envis, nähä =) Nä nu måste jag väcka barnen =( Så vi hinner till skolan med Ebban.



Grattis Älskling på din 28 års dag. Hoppas du får en bra dag. Nu närmar vi oss 30 med stormsteg =)

Av Therese Källström - 7 september 2010 19:25

Ja då har man precis anlänt sedan en lång o rask prommenad. Tog o lånade med mig Isac ut på en prommis. Mamma o pappas hund alltså =) Var ute o gick i ca. 1 timme. Fasen om inte vågen visar minus på fredag då blir jag knäpp. Kämpar ju för guds skull dag in o dag ut för att allt ska funka. Är ute o går ca varannan dag o går jag inte så går jag på CT. Är inte lätt o gå ner några kilon. Å vet ni det jag beundrar mest hos mig själv just nu är att jag har bara ätit godis 2 gånger under dessa 2 veckor =) Är mäkta stolt över mig själv. Så nu hoppas vi minus på fredag, helst -1,5 men jag får väl "nöja" mig även om det bara visar 2 hg =) Kämpa på ordentligt dessa dagar som är kvar nu. Älsklingen fyller ju år på torsdag men jag ska dricka loka o kaffe o ge f-n i allt gott. Ja tänk för att det tänker jag. Nu är jag trött på det här. Där med basta =) Kan ju dock inte avslöja vad han ska få för något i present men jag kan ju berätta på torsdag eller fredag =) Men det blir kanoners iaf =)

Nä om man kanske skulle ta o slänga sig in i en dusch efter den svettiga rundan. Sen blir det pinsamma idol =) Guuud hur vissa gör bort sig. Jag vet då iaf att jag inte kommer söka till idol =) o vet man inte det kanske man har en snäll vän, respektive eller förälder som kan hindra en =) Ha en mysig tisdag kväll......

Av Therese Källström - 5 september 2010 16:12

Denna fina dammsugare kommer att få dansa här hemma härdanefter =)

Nu har jag gett upp med den vi har. Det mesta är "trasigt" på den så nu fick det bli en ny. Vad tycks? Visst är det en häftig färg? =)


  (Lånad bild från tretti.se)

Av Therese Källström - 5 september 2010 13:06

Ja då har man nästan gjort allt klart för idag =) Lönar sig o kliva upp strax efter åtta =) Har varit ute på en långprommis med Lisa, jädrans vilket tempo vi hade. Gick i 1 timme o 20 min snabbt nästan hela tiden. Har lagat lunch, o plockat bort den. Daniel tog med sig barnen o åkte till sin bror. Denna helg har jag haft ganska mkt egentid vilket var mkt välbehövd. Man behöver det ibland. Så nu sitter jag här helt ensam o har skrivit in kvällen recept på viktklubb. Ska göra en coacola stek med potatis o gele´mummsigt värre =) Tar ju lite lång tid att göra så jag lär väl börja vid tre halv fyra något sånt. Har även förberett maten till imorgon kväll. Gud är det så här livet ska se ut jämt, planering o åter planering för att allt ska flyta på. Har även packat skol/dagis väskor samt dammsugit. Puh! Så nu blir det en vända till affären o köpa cola som ska var i maten ikväll. Sen kanske man kan slänga sig in i duschen, har inte kommti dit än efter prommisen. Kanske ska vänta ifall jag tar mig en kort vända till =) Hoppas ni haft en bra helg, det har vi haft!!

Av Therese Källström - 4 september 2010 20:27

Ja det var ju ett tag sedan jag skrev här. Men jag har fullt upp med annat just nu. Har tagit tag i min vikt igen, men denna gång på allvar. Fixar jag inte målet denna gång så tänker jag aldrig mera försöka, då är det liksom ingen ide känns det som. Men nu har jag kört lite över en vecka, rättare sagt 1 vecka o 3 dagar. Har precis varit ute o gått ca. 50 min. På en vecka gick jag ner -1,2 kg så det är bara att kämpa vidare, har lång väg att gå men jag ska/måste fixa det denna gång. Är bara så. Mår inge bra med min vikt som den är idag. Så kämpa, kämpa o åter kämpa!!



Annars då?! Jo men för guds skull, nu har våran älskade Filip kommit =) Han kom till världen i tisdags kväll 19,40. Å jag har varit hos dom idag utan mina barn =) Filip var hos mig i flera timmar o gissa om jag njöt, bara snusa o känna den lille mot mig. Men gud jag dör vad go han är. Var så himmla roligt att träffa Jannike oxå, nu är hon glad o pigg!! Nästan oförskämt pigg =) Han är ju bara 4 dagar. Tack för titten, o myset =) Nä om jag skulle ta o kasta mig in i en dusch, har bäddat rent i sängarna idag så mannen vill nog inte mysa med mig om jag inte duschar efter min prommis =)



Ps: Ser att ni är många som är in varje dag fast jag inte skrivit på ett tag, vill ni ha mig kvar här så vore det trevligt med någon kommentar då o då. Blir inte så inspirerad till att blogga annars heller. Ds....

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards