När små blir stora

Alla inlägg den 15 april 2010

Av Therese Källström - 15 april 2010 17:54

Heter det så? =) Ja hur som haver så är jag själv med barnen. Daniel åkte ju som sagt var till sälen med sina jobbarkompisar tor-sön. Känner nu att nja det är nog inte så skönt som jag trodde det skulle vara =( Känndes rätt skönt att han skulle åka så man får lite "egentid" om ni fattar vad jag menar. Men nja just nu känns det inte så jävla skönt om jag ska vara riktig ärlig. Är ju lite beroende av han =) Han finns där när Ebban framför allt bråkar på kvällarna för att hon inte vill sova o ditt o datt. Han kan liksom byta av mig så man kan ventilera sig. Nu är dte bara att bita ihop i 4 dagar. Jag säger bara tjejer jösses vad dom kan. Killar är det inte alls samma sak med, dom bölir lite förbannade sen har det runnit av dom, men inte Ebban heller. Hon kan hålla på i evigheter när hon börjar. Pust. Men än så länge har det gått bra, vi har ätit så nu är det bara duschen kvar. Sen blir det nattsaga o hoppas på att det går smärt fritt.



Imorgon jobbar jag 10-19 så mamma hämtar barnen vid mellis, sen ska Ebba på kalas till en av hennes klasskompisar, jag förstår inte hur man kan ha kalas en fredag kväll, hallå en annan har ju inte ens slutat jobbet. Alla har inte ett 7-16 jobb eller så att man kan gå hem tidigare när det är fredag. Men tur vi har en så underbar mamma/mormor som ställer upp på oss!! Det är guld värt!! Så när jag hämtar dom imorgon så är dom klara för natten, bara hem o slänga sig i soffan, får nog mat jag med när jag kommer o hämtar dom om jag har tur =) Nä nu ropar duschen....

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards