När små blir stora

Alla inlägg den 22 april 2010

Av Therese Källström - 22 april 2010 20:10

Om ni ändå är inne här o tassar =) så kan ni väl vara med i omröstningen jag har gjort, vore kul o få reda på om/vad jag ska ändra på. Svara ärligt nu, jag ser ju inte vem som svarat vad =) Omröstningen finns till vänster på sidan..... Kram

Av Therese Källström - 22 april 2010 12:05

Ja då har jag lämnat in till dagis o skolan hur barnen ska vara lediga i sommar, det blev länge för dom så det är skönt. Får dom nästan hela sommaren hemma, inte riktigt men 7 veckor iaf. Känns bra. Dom går hem fredag v.24 sen kommer dom tillbaka v.32 den 9 augusti. Är det så att Daniel har semester så blir dom även hemma hela vecka 32 oxå. Då börjar dom när skolan börjar, men det är inget klart än. Dom är hemma med mig i 4 veckor sen är dom med min mormor o mamma dom sista 3 veckorna. Jobbar heltid då o sen har jag sådana arbetstider att Elias kan inte vara på dagis då, så det var lika bra att dom fick ha extra långt sommarlov. Vissa mornar börjar jag 6,30 annars är det 07,00. Så det tackar dom inte nej till o få vara med gammelmormor o mormor. Bara att hoppas det blir en fin sommar.





Annars då? Ja jag säger då det, tur att man har en sådan underbar son =) Jag har inte varit riktigt pigg på fm, är det väl inte rikigt än menjag har legat o vilat nästan hela fm, han har legat brevid o kikat på tv o pratat lite då o då =) sen gick han även ut i rummet o kollade på tv, han var nog på väg att somna då han med o det går ju inte när man heter Elias =) bäst o röra på sig =) Så det var helt underbart o få vila när man inte mår så där superbra. Har ju inte blivit speciellt mkt gjort här hemma dom här 2 dagarna jag varit ledig, men va fasiken det är väl som det är. Behövde väl vila. Ska snart åka o hämta hem trollungen ifrån skolan så ska vi hem o baka chokladbollar, perfekt mellis =)

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards