När små blir stora

Alla inlägg den 11 januari 2011

Av Therese Källström - 11 januari 2011 19:27

Just nu, precis nu! Så är jag väldigt nöjd över mig själv. Löjligt va? Men så är det! Jag tog mig ut nu ikväll på en prommenad, heöt själv trotts att ingen ville följa med mig. Jag tog steget o gick! Jag brukar inte vilja gå själv, dels tycker jag att det är tråkigt, sen är jag mörkrädd. Men idag gjorde jag det! Är så peppad så ni kan inte ana. Har gått sedan i torsdags, förutom på fredagen. Har gått ca . 1 tim åt gången, idag blev det lite kortare 45 min bara. Men jag har iaf varit ut. -1 kg i måndags visade vågen, så mkt som jag väger nu har jag aldrig gjort (så klart när jag väntade barnen ) =) men aldrig annars. Så nu kände jag att det räcker, å jag må säga att första veckan har allt varit kaos! Gasch, vilken kamp. Det är ganska svårt att kämpa emot sig själv, en liten handling på 2 min så skulle jag kunna ha mitt godis, dessutom med tanke på vad mitt yrke är =)Men jag har kämpat o gått emot mig själv. Övriga familjemedlemmar hade en stor godisskål framför tv i fredags, men jag bet ihop o tog inte en enda! Den ni!! Ja så kan det vara. 



Daniel tog precis skidorna o skulle åka med grabbsen, o jag ska ta o lägga kidsen! Hoppas denna kväll går lättare =( Inte för att själva läggningen är ett problem men våran älskade lilla prins har ju nattskräck =( Igår när Daniel rusade ner till han, sprang han runt i rummet o kaste sina bilar hej vilt, nu kan man ju skratta åt det, måste ju ha set förskräckligt kul ut =) Pojke som sover o skriker hysteriskt o kastar saker runt sig =) Så nu håller vi tummarna att det går bra ikväll.....

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards