När små blir stora

Alla inlägg den 30 januari 2011

Av Therese Källström - 30 januari 2011 19:01

Städningen idag, så tog vi o drog fram spisen =) Nemen snälla rara! Hur f-n kan det bli så fruktansvärt vidrigt där bakom, uack! Fy vad snuskigt! Bakterierna frodas fint där bakom. Men fy så snuskigt! Jag tänkte att nu skulle det där tv programmet som gick på tv förut ha varit här =) Kommer inte ihåg vad det hette, men där 2 st åkte hem till folk o städade eller rättare sagt sanerade. Men snabbt fram med kökssprayen o svamp, sen var det bara att skura för glatta livet =) Så nu kan vi nog till o med äta på golvet bakom spisen om det vore så =) Men nu har jag sagt att spisen ska fram 1-2 gånger i mån, det är ju inte ens krångligt. Herregud vad lat man är som inte drar fram den oftare. Men nu är det slut på det här hemma =) Här ska skuras =) Hur ofta drar du fram spisen?

Av Therese Källström - 30 januari 2011 17:09

Ja exat så är det! Är så jävla slut i kroppen så om ni bara visste! Klockan nio imorse drog jag igång o sanerade detta hus! Det borde vara straffbart o ha dammit o skitit =) Har nog aldrig varit så här illa hemma hos oss som det var idag! Fy farao! Fram med ajaxvatten o trasa, sen var det bara att börja damma överallt! Sen dammsugning o golvtorkning! Gasch hur det såg ut, urk! Man får ju skämmas. Men nu är det rent o fint, inget damm så långt ögat kan nå (hoppas jag) =) Sen strök jag lite dukar o la på, sängkläder på vädring, tvättat alla påslakan, shit vilken dag! Nästa helg sa jag till Daniel att då jäklar blir det sanering i varenda liten garderob, punkt slut! Nu ska det bli ordning i varenda skåp o vrå! Nu är jag less på skiten! Ja så har våran dag sett ut, städ från morgon till sen em! Men det är ju oförskämt skönt o komma hem imorgon ifrån jobbet =) Ja så det har inte hänt så mkt annat, har haft häcken full.



Nu står potatisen o kokar, blir mos o fiskpinnar. Funderar på om jag skulle ta mig en promenad men vet ej om orken finnes, totalt slut är jag. Vägning imorgon =( Vet inte om jag ska skratta eller gråta, har inte gått på hela veckan tror jag?! Ja har jag gjort det så är det max 1el 2 ggr. Så jag antar att det blir som en käftsmäll imorgon bitti, men synden straffar ju sig själv. Jag får ju skylla mig själv när jag inte har gått, men o andra sidan har jag jobbat rätt friskt denna vecka, har inte funnits så mkt tid över. Men det är väl bara o bita i det sura äpplet o köra vidare! Nä nu kallar spisen......

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards