När små blir stora

Alla inlägg under april 2009

=)

Av Therese Källström - 7 april 2009 16:13

Trodde nästan ett tag att jag skulle behöva få åka buss resten av mitt liv o att jag aldrig mera ska köra bil. Imorse när jag åkte till jobbet så börjar det att pipa o lysa en lampa, men nä detta är inte sant tänkte jag. Suck!! Ringde Daniel o berättade hur den såg ut o så, han tyckte det lät som att det hade o göra med vatten. Jamen bra tänkte jag, om det blir för varmt kokar väl bilen. Men jag höll koll på tempraturmätaren iaf. Sen när jag åkte hem så började det igen, ok! In o hämta barnen på dagis o över till pappa. Han kollade o det var tack gode gud bara att det skulle fyllas på vatten!! Så då fixade han det o sen var det bara o tuta o köra. jag tänkte nämligen att börjar denna bil nu efter 4 dagar o jag kör, då ska jag aldrig mera köra bil. Jag o bilar brukar ju inte vara så tjenis med varandra, eller rättare sagt dom gör inte som jag säger =) Men nu kan faran köra vidare =) Nä då så illa är det inte el? =) Nu ska jag ta tag i dammsugning o städa toaletten, ops jag glömde det trååååååkigaste av allt, vika tvätt, blää! Tjing

Av Therese Källström - 6 april 2009 21:16

Har inget roligt alls att skriva idag, men  så gör jag det ändå. =) Körde audin till jobbet idag, vilken skillnad o köra jämfört med skruttsaaben =)

Idag har jag o barnen klätt påskris, fast Elias tror det heter påskgris =) Älskade sötunge!! Daniel åker på torsdag o fiskar, kommer inte hem förens på söndag, suck!! Tycker att det finns på tok för mkt att göra här hemma. Men o andra sidan så är ju det bokat sedan länge. Är väl bara o bita ihop o se glad ut. Jag o barnen ska bara vara o ha det skönt, jobbar på lördag till kl:13 så då ska dom vaar med mormor. Har varit o köpt ett par örhängen till Ebba o Elias får ett halsband med en fotboll på. Det ska dom få i sitt påskägg på fredag + lite godis i ägget. Tycker det är roligare med något mer än bara godis i ett helt ägg. Nä nu ska jag ladda batterierna innför morgondagen!! Sov så gott.

Av Therese Källström - 5 april 2009 09:22

Idag är det inte alls lika fint väder som det var igår =( Fast o andra sidan kanske man kan få lite gjort inne, inte för att det är så stor idè att städa så mkt nu när han slipar väggarna, men det finns ju en massa tvätt att vika o tvätta. Ska nog ta o bädda rent i alla sängarna idag hade jag tänkt.


Jag o barnen ska klä påskris idag, sen på em ska dom ner till mamma o pappa o klä påskris där oxå =)  Annars händer det nog inte så mkt här idag. Daniel ska spackla lite mera på väggarna, där det behövs mera. 



Vi har käkat frukost nyss o jag har duschat till o med. Barnen är påklädda, rätt skönt o ha gjort det tråkiga =) Nu är det bara slappa som gäller! Tjing

Av Therese Källström - 4 april 2009 17:12

Idag gick vi ut vid 9,30 tiden imorse, var så otroligt skönt. Sen har vivarit ute hela dagen, var bara in o käka lite.Isac o Jannike var här o hälsade på. Så var alla underbara grannar ute med sina barn. Kommer lite kort bla på Ebba, Elias, Saga, Linus, Isac. Vila underbara ungar vi har!! Vi har så otroligt mkt att vara tacksamma för. Så nu har jag precis badat barnen, nu väntar vi på att mamma o pappa ska komma hit o äta mat med oss. Nemen nu höll jag på att glömma!! Har ju hänt massa kul saker idag =) Ebban älsklingen kan cykla utan stödhjul nu, herregud vad hon har cyklat idag, nu kommer hon till o med iväg själv =) Är ju inte alls nå stolt i mamma hjärtat =) Sessan min. Sen har vi fått hem audin idag, o Daniel har börjat SLIPA väggarna i köket så nu är det slipdamm på hela övervåningen =) Men det gör inget för nu blir det äntligen klart, så vi får gå runt i foppatofflor! Som tur är så tänkte han sig för innan han började så han stängde alla dörrarna till alla våra rum så vi kan sova inatt utan att andas in slipdamm =) Så min dag har verkligen varit toppen!! Nu ska jag förbereda maten tills mamma o pappa kommer. Tjing!!

Av Therese Källström - 3 april 2009 20:01

Japp då har jag tagit helg!! Skönt. Daniel o barnen har varit hemma idag, skönt för dom. Barnen hade cycklat o grejat, imorgon när mamma är hemma då blir det träning för Ebba att cyckla utan stödhjul, herregud ungen är jusnart 6 år o inte kan/vill. Förra vår/sommaren bara vägrade hon, det var då hon sa efter hon ramlat typ 2 gånger att nä mamma jag ska ha stödhjul hela livet bara så du vet =) Snacka om att verkligen ha bestämmt sig. Men hon är ju lite som mig att funkar det inte på en gång då skiter man i det, så det är väl bara o tragla. Herregud kan dom småinte få det positiva istället av oss föräldrar =) Nä nu ska jag kika på så ska det låta med dom andra!!Förresten imorgon får vi nog hem audin =) äntligen en bättre bil att åka i!! Tjing


Av Therese Källström - 2 april 2009 17:15

Men inte trodde jag att man kunde bli så lortig på dagis =) Kära värld hur Elias framför allt såg ut idag =) Jag höll på att smälla av. Han var lortig ända upp på armen innanför jackan, klädde av han utanför när vi kom hem o in med galonisarna o jacka i tvätten, har nog aldrig sett någon somvarit så skitig som han idag =) Till o med mössan var brunprickig av lera. Men kul det hade han vill jag lova =) Så nu har båda barnen badat o tvättat håret, det var mer än behövligt. Nu är dom så rena o fina igen =) Fröknarna sa att dom var så duktiga idag alla barnen, dom gick ut vid 10 imorse sen var dom bara in o åt sen ut igen, sen hade dom varit ute hela tiden, så ifrån 10-15,30 var mina ute kan man säga då. Blir nog inga problem att få dom att sova ikväll, fast det brukar det väl inte vara annars heller. Finns nog en risk att den lille mannen somnar i soffan framför bompa skulle jag tro.




Ja som ni ser så är bloggen omgjord lite, men jag blev inte nöjd så det kan nog hända att det blir nytt snart igen =) Imorgon är Daniel pappaledig så barnen får lite längre helg, skönt för dom 3 då, hmm. =) 

Av Therese Källström - 1 april 2009 18:44

ÅÅ vilken härlig dag vi har haft. Så himla fint väder, vi gick till Jannike o Isac vid kl:13 o kom hem vid kl:17 vi var ute hela tiden =) Ville inte gå in när det var så fint väder. Vi tog oss en prommenad ner på byn o gick in på mitt i smeten o fikade, sen gick vi hem till Sussie o barnen, men vi var inte där så länge för vi skulle hämta Ebban hos Ingrid. Hon har varit där sen lunch. Nu så ligger barnen i sängarna o ska sova om inte allt för länge,dom sover nog ganska snabbt ikväll kan jag tro med tanke på att vi varit ute så länge. Imorgon är det dagis efter en ledig dag, kl:7,15 ska dom vara där, så det är ju inte supertidigt iaf. Nu ska jag dammsuga av lite!! Tjing

Av Therese Källström - 1 april 2009 09:26

Sitter här o funderar på att nu när jag gått ner i tid på jobbet så borde jag ju faktiskt kunna få lite saker gjort. Först o främst ska köket bli klart, grrrr. Sen tror jag faktiskt jag ska ta tag i Elias rum där nere. Börjar på att känna att jag vill greja nu, har ju varit stopp ett bra tag med tanke på att vi gjorde helt enkelt för mkt på en o samma gång, men nu börjar det klia i fingrarna. Men som sagt FÖRST KÖKET innan det ens blir nå försök med något annat. Tar inte  Daniel tag i köket i helgen så kan ni vara säkra på att jag gör det för nu ska det f-n bli färdigt. Vi har ju liksom allt hemma förutom kakel. Så inte vet jag vad vi väntar på.




Idag ska Ebba hem till Ingrid, o vi tar oss en tripp till Jannike o Isac. Elias blir så ledsen när inte han har någon att leka med när Ebban åker iväg till sina kompisar, så då får han leka lite med Isac. Jag o Jannike kan passa på att tjåla lite skit =) Nu ska jag duscha!! Tjing tjing

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards