När små blir stora

Alla inlägg den 29 mars 2009

Av Therese Källström - 29 mars 2009 19:59

Hoppsan så det kan bli när man inte är så haj på det där med bilar =) Daniel kom in efter han varit till shell en sväng, o så skrattar han lite o säger: Du gumman har inte lampan till oljan blinkat till när du kör?! Ja visst ja säger jag, det var ju det jag skulle säga till dig men så glömde jag det =) Hoppsan. Men den har gjort det några gånger men så tänkte jag att ä va fan den här bilen är ju lite glapp så det är nog inge konstigt =) Ops!! Men nu har han fyllt på, mitt lilla nötskal. Ingen skada skedd denna gång iaf. Men min svärfar skyddade mig lite iaf, han sa till mig att han jag bor med kan ju faktiskt oxå kolla över bilen lite då o då om man vet att man inte fyllt på olja på länge! Haha, det är bra att ha en svärfar som håller lite på mig o inte bara tycker att jag är korkad som inte sa något. Men herregud man kan väl glömma =) Men har man saaben så vet man ju inte!! Hoppas audin kommer hem snart. Nu ska jag kika på tv o fortsätta vika tvätten. Hej svejs!!

Av Therese Källström - 29 mars 2009 15:30

Ja då var helgens sista kalas avklarat!! Nu blir det duschning o mat. Fiskpinnar med hemgjort mos o fiskså, gott. Ebban är helt slut efter helgens kalasande, så det blir nog sängen tidigt för henne, eller o andra sidan så sover dom ju alltid vid sex på söndagar. Lång måndag.




Medans vi var på kalas så var Daniel hemma o dammsög o grejade. Så nu är det bara vikning av tvätt ikväll. Skönt o ha allt gjort på måndagen när man kommer hem. Vi viker väl tvätten framför tv då går det så mkt fortare. Nu ska jag hjälpa Ebba o tvätta håret! Tjing

Av Therese Källström - 29 mars 2009 11:48

Ja då har jag tagit mig ur sängen =) Nä då det var ett bra tag sen, har duschat, käkat frukost, dammsugit nere o nu ska jag bädda ihop sängen =) Har inte hunnit med det, eller rättare sagt Daniel har legat o kollat på tv o slöat när inte barnen varit hemma. Mamma kom inte hem med dom förens nu, men det går väl bra. Nu är dom ju hemma iaf =) Mina små älsklingar!! 

Jag är lite slö idag, även fast det inte blev supersent så känns det allt i kroppen, nu ska vi göra oss klara o gå till grannen på barnkalas. Tjing!!

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards