När små blir stora

Alla inlägg under maj 2009

Av Therese Källström - 31 maj 2009 12:18

Var in o drack lite,man blir ju lite törstig i denna värme. Men vad ljuvligt det är. Började o klippa gräsmattan, men Daniel får ta över,inte så lite pollen i marken. Virrvlar om kring, såjag blir inte alls nå allergisk =( Så han får ta över. Idag kommer äntligen älsklingarna hem =) Dom är på väg nu, skulle tro att dom är hemma runt tre, fyra tiden!! ÅÅÅ vad vi ska mysa då. Underbara ungar!! Nä om man skulle ta sig ut o försöka sig på något man inte nyser av =) Tjing.....

Av Therese Källström - 30 maj 2009 19:47

Här sitter jagi min ensamhet =( Fast lite skönt måste jag säga. Daniel är o fiskar igen i älvkarleby. Barnen är ju fortfarande på semester, kommer imorgon =) ÅÅ vad vi ska gosa då. Mina underbara små.


Jag har jobbat idag 10-15 var extra, en tjej som skulle på konfirmation. Sen ville Olivia att vi skulle gå på marknaden, men nja det ger jag inte mkt för. Var inte speciellt mkt o se, eller så var det kanske helt enkelt för varmt. Har varit ljuvligt väder. Släppte av Olivia hemma, så jag tänkte att jag bara skulle säga hej åt moster o Jonte men jag blev kvar ett bra tag. Kom nyss hem. Vi käkade tillsammans så det var trevligt. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på att göra, hm?! Jaja något måste jag väl kunna hitta på. Tjingeling......

Av Therese Källström - 28 maj 2009 17:06

F-n vad arg jag blir. Ska det verkligen vara så förbannat svårt att få till en lekstuga!?? Ja tydligen, mina stackars barn blir väl utan. Usch vad grinig jag blir!! Daniel åkte ut o skulle hämta hem den idag, tror ni det gick bra? NOT!! Han o Fredrik stod ute i ösregn o försökte men fanskapet var väl för tungt. Han ska åka ut o kolla om det går att montera ner den, så vi kan ta väggar o golv på släpkärran. Jag blir fullständigt galen när det bara krånglar med saker som ska flyta på. GRRRR




Ja åter till gårdagen, betydligt trevligare!! Tack Jannike för en så otroligt trevlig dag! Vi gick o strosade i kupolen utan barn, åt lunch tillsammans. Vi råkade visst handla lite oxå =) Men det ska man väl få göra ibland. Dom sista gångerna jag har varit där har jag kommit hem tomhänt. Men igår hittade vi lite, både hon o jag. Kul när det blir lyckat för båda.





Å våra älsklingar!! Tänk vilken mammainstinkt vi har, helt sjukt. Visst tycker jag det är skönt o vara lite barnledig, men när jag kom hem ifrån jobbet, var det ju bara Daniel hemma. Supertomt!! Jag vet ju att dom har det bra men har dom tänkt på hur det känns för mamma efter några dagar? =) Nä då det går faktiskt riktigt bra. Vi ska åka o handla nu jag o min man, sen ska vi göra något gott att äta, slänga oss i soffan o kika på någon bra film. Bara det är ju en lyx att kunna göra, titta på film så tidigt!! Me love!! Så blir det nog lite chips =) Lite tända ljus o bara mysa!! ÅÅ man blir ju nästan nykär, hihi efter 9 hela år tillsammans!! Love you!!

Av Therese Källström - 27 maj 2009 08:33

Ja då har mina älskliningar åkt. Sitter här i min ensamhet, ganska tyst =) Ska väl ta o duscha så jag kan åka o hämta Jannike =) Å vad jag ser fram emot o få åka iväg. Fast konstigt o inte ha ett enda barn med, alltid brukar man ju ha någon med sig. Men ice sa nicke!! Vi ska käka på matpalatset eller något sånt, vi har bojkottat mc donalds =) Vi sa det att när vi inte har barnen med oss kan vi unna oss något annan mat. När dom är med så blir det alltid det, dom vill ju äta där. Skulle ha dammsugit med klockan drog iväg så det får bli när jag kommer hem, det ligger nog kvar tyvärr. Nu ska jag göra mig klar för en färd till kupolen!!

Av Therese Källström - 26 maj 2009 19:34

Idag när jag kom hem ifrån jobbet så packade jag o barnen deras väskor. Dom åker ju med sin mormor på en liten minisemester, till min mormor ons-sön. När vi höll på o greja så kände jag att oj vad tomt det kommer att bli. Jag vet att jag är löjlig, man borde ju tycka att det ska bli skönt att få vara barnledig några dagar, o visst!! Självklart tycker jag det, men ändå är man väl så van att göra allt det vanliga, duscha barn, laga mat natta dom små älsklingarna osv. Men jag blir ju alltid så här när dom ska åka ifrån mig, =( Men jag vet ju att dom har det ju så bra med mormor, sen vet jag att dom längtar nå fruktansvärt mkt efter att få åka iväg. Imorse så frågade dom om vi inte skulle ta o packa (05,50) var dock klockan!! Nja vi tar det när vi kommer hem =) Så imorgon bitti mellan 8-9 då åker dom, mina hjärtan!! Jag vet ju att mest troligt när jag vinkat av dom så går jag in o gråter en skvätt, sen är det bra =) 




Jag o Jannike ska åka till borlänge en sväng imorgon, ska bli så kul. Ja vad ska man göra när man kommer hem då? Läsa en skvallertidning kanske, ligga på soffan o bara slöa =) Ofta att man gör det annars. Ja blir väldigt lugnt här hemma om inte annat så blir det väldigt tyst! 

Av Therese Källström - 25 maj 2009 17:56

Är precis som det brukar =( Blev inge kolmården nästa vecka =( Vi får ta det v.31 istället. Kom ju på att jag hade lovat att jag skulle jobba nästa onsdag, jaja är väl bara o ställa in som vanligt. F-n blir så arg på mig själv att jag inte kommer ihåg saker o ting innan man ställt in sig på något. Huvudsaken är väl iaf att vi inte hade sagt något till barnen. Dom vet att vi ska åka men inte när. Daniel har åkt o jobbat nu =( Han jobbar natt. Tråkigt!! Fast idag är jag lite irriterad har sådan huvudvärk, så det kan väl vara skönt på ett sätt att få vara ifred. 



På onsdag åker mina små hjärtefjun till Ånge med mamma. Usch får verkligen ta vara på em/kvällen imorgon för idag känner jag att jag inte alls har varit den mamma dom brukar ha, sur o irriterad. Fast o andra sidan så är nog alla mammor det någon gång, men det känns ju liksom. Mina små älsklingar ska väl inte få ut för det. Fy skäms på mig!! Så imorgon ska vi packa o dona. Sen på onsdag morgon när dom åker så drar jag o Jannike till borlänge =) Igen för min del. Kan ju vara glad att det inte blev någon handling förra gången =) Hon ville att vi skulle åka, gud vet inte när hon o jag umgicks utan några barn alls. Isac skulle hon skaffa barnvakt till, så mammorna ska ta en dag på kupolen utan barn =) Luncha ihop o sånt mys!! Å vad jag längtar!! Nä om man skulle ta o göra lite nytta!! Tjing......

Av Therese Källström - 24 maj 2009 10:51

Jag o Daniel satt o kikade i kalendern, o vi tar nog o åker till kolmorden den 3 juni redan =) Annars skulle vi intekunna åka förens v.30 Det är Daniels första semestervecka. Vi kände att då kanske vi inte vill stressa iväg på massa grejer. Jag o barnen har nog kommit hem precis då ifrån junibacken oxå. Vi vill inte ha massa stress o så på semestern, man har ju semester för vila o ledigt. Så vi drar nog antingen direkt efter jobbet på tisdagen den 2 juni eller på morgonen på onsdag. Då kan vi gå på kolmården direkt vi kommer ner. Vi får se hur vi gör. Kul ska det bli, men vi säger inget till barnen än förens vi vet hur vi ska göra. Jag kollade väderprognos sån här 10 dygnsprognos o då skulle det vara strålande sol o 17-19 grader varmt på onsdagen, så vi ser ut att få fint väder iaf. Det känns lite som att det är a,o i det hela. Inge kul o gå runt där om det spöregnar, mkt roligare om det är fint. Nu ska vi kika på hotell!! Tjing......

Av Therese Källström - 23 maj 2009 13:59

Ja då var jag hemma igen. Har ju jobbat sen igår morse,nästan iaf. Men nu så är jag hemma. Skönt!! Ska hoppa in i duschen nu, var o solade efter jobbet, blir ju dock lite varmt =) 



Ebban sov ju hos William natten till idag =) Hade gått superbra. Sov till 8,00 så det var väl inget att klaga på. Daniel är iväg o fiskar med min far. Kommer väl hem ikväll någon gång. Jag o barnen ska åka o kika på en lekstuga som vi ska ha om den ser fräsch ut =) Äntligen!! Får dom lite att greja med ute oxå.Ska se på nya Wallander filmen ikväll, barnen ska lägga sig i tid. Nä om man skulle ta o slänga sig in i duschen. Tjing.....

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11 12 13
14
15
16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards