När små blir stora

Alla inlägg under mars 2009

Av Therese Källström - 23 mars 2009 16:34

Ja ni vill inte ens veta exat hur fruktansvärt glad jag är eller inte. Jag blir helt allvarligt galen snart. Förbannade bilar, ja vem ska åka buss till jobbet imorgon då?!! Jo jag, tack vare att saab fan inte heller vill vara med i matchen någe mera, fråga inte ens vad som är felet för det vet jag inte.

Fy vad arg jag blir. Jaja nu har jag gnällt av mig men inte f-n hjälper det.





Så åter till något kul!! Jag o min granne Lisa pratade om att vi ev ska dra ihop ett tjejgäng o åka på en kryssning =) Så himla kul tycker jag. Någon som vill med? =) 




Idag har ju barnen varit med sin moster, dagis har ju stängt. Men när jag kom hem så var det ingen hemma. Dom är på väg hem nu, hoppas jag =) Mina små skruttisar!! Ska väl ta o kolla upp om det går någon buss åt mig imorgon, grrrr.

Av Therese Källström - 22 mars 2009 18:09

Ja då har hela helgen gått, suck.Har bara tagit det lungt idag. Har bäddat rent i alla sängarna, tvättat o plockat o donat lite. Ebban hade haft kanon kul på kalaset. Idag när vi kollade i brevlådan så hade barnen fått varsitt inbjudningskort till Mathilda på kalas på lördag. Elias var så stolt att han oxå blev bjuden, dessutom till en tjej som är större än han. Sen hade dom även fått inbjudan till Linnea på söndag, så gissa vad våran helg innebär =) 

Nu sitter barnen o kikar på bompa o Daniel ligger i soffan o slöar. Ska nog lägga mig o kika på tv snart jag med, ska ju upp kl:05,30 imorgon, blev ju ½ timme senare tack vare att jag inte ska ha med barnen till dagis. 

Av Therese Källström - 22 mars 2009 08:52

Eller städning o städning. Det blir väl som vanligt på söndagarna. Lite tvättning o dammsugning igen, f-n vad grusit det blir i hallen. Usch o fy för grus. Har precis slängt ut sängkläderna på vädring, ska bädda rent oxå. Så lite plock blir det väl.




Imorgon är dagis stängt, så min syster ska ha våra älsklingar. Vi hade ju sjuka barn förra veckan så det är ju bra om man kan lösa det ändå, vi har ju varit hemma nu så då kunde hon ha dom. Tack syster yster!! Förresten, vi fick SOVmorgon idag =) Elias kom upp kl:07,15 trodde det inte var sant när jag såg vad klockan var, han som har en förmåga att vara uppe före kl:06,00 annars. Nä om man skulle ta o göra ett ryck! Ska hjälpa min sambo att göra en blogg, *skratt* min lilla datanörd =)  Familjen bloggare =)

Lax

Av Therese Källström - 21 mars 2009 16:26

Nu fick jag mms av Daniel, nu har han fått en lax på över 4 kg, hade varit så dött hela dagen men nu lyckades han ta en. Är ju liksom lite roligare att åka iväg o få en än o inte få någon alls. jag o Elias har kommit hem nu, Ebban blev ju kvar hos mormor, ska sova där i natt.Jag ska ta o dammsuga av lite, blir ju grusit på en gång i hallen. Sen ska jag förbereda maten tills Johanna kommer. Potatisgratäng o lövbit. Mums!! Här kommer en bild på Daniels lax.

Av Therese Källström - 21 mars 2009 09:10

Ja då var det redan lördag, jag fattar inte det bara rusar iväg. Jag o barnen har precis ätit frukost. Nu ska dom klä på sig o jag duscha, sen ska vi ta oss en prommis ner till älskade mamma o hämta bilen. Vi ska ju köpa paket till Hanna på dagis, Ebba ska på kalas dit imorgon. Sen måste vi försöka hitta regnkläder till Ebbsan, hennes var på tok för litet =) Blir väl lindex om dom har några. Nu blir det till o sätta fart om det ska hända något idag!! Tjing

Av Therese Källström - 20 mars 2009 21:11

Jag o Ebban tittar på lets dance. Paus nu. Grabbarna har gått o lagt sig, Elias sa att han ville gå o sova o Daniel måste. Han o pappa ska åka till värnern imorgon o fiska, dom åker vid 03,00 i natt, inte riktiga i huvudet. Jag o barnen ska åka på nisses imorgon på fm. Imorgon kväll kommer Johanna.S hit o äter mat, riktigt trevligt. Annars under dagen imorgon tror jag vi åker ner o umgås med mamma, eller går ner dit, Danne tar bilen ner dit i natt.

Nu ska jag o sessan fortsätta titta!! HEJA STARKE MANNEN =)

Av Therese Källström - 20 mars 2009 07:41

Vaknade med huvudvärk, bra början på denna dag. Jag ger upp det här med bilar, vi är så fruktansvärt oense. Kanske därför jag vaknade med huvudvärk. Usch!! Idag slutar jag kl:19 så då blir det väl det vanliga när jag kommer hem =) Ebban är ju lyrisk varje fredag, let`s dance. Ska äta frukost nu o sen in i duschen o vidare till jobbet. Blev inte så mkt skrivet just nu, men nu vet ni hur det går med bilen, suck. Ha en bra dag!! Tjing

Av Therese Källström - 19 mars 2009 19:13

Bilen jag ringde på idag den skulle dom komma o hämta nu ikväll så den bidde det inte. Har sett en annan saab som ja ghoppas vi ringer på, den var riktigt fin. En -99 tror jag det var, men med våran tur så finns den väl inte heller kvar. Det var iaf en saab 9-5 eller 9-3 kommer inte riktigt ihåg. Vi ska lägga barnen om en stund så då hoppas jag vi kan ringa på den. 




Idag var barnen på dagis för första dagen på hela veckan, men imorgon blir dom hemma igen =) Daniel vill vara pappaledig, så det gör ju inte så mkt, blev ju nästan en vecka som dom slapp dagis, men å andra sidan så har ju Ebban varit sjuk så det var väl inte så kul för den delen. Satt nu på em o fyllde i nyttschema till dagis, gud vad skönt för dom, jag är helnöjd med schemat. Ena veckan blev det 35 timmar o andra 27. Jobba måste man ju så jag tycker det blev perfekt. Har räknat ut att jag kommer att jobba 75 % Nu ska jag hjälpa min älskling att lägga barnen!!

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards