När små blir stora

Alla inlägg under mars 2009

Av Therese Källström - 10 mars 2009 17:21

Ja då har ännu en dag gått. Jag håller på o lagar mat, gör strips o ryggbiff, tror det blir gått, eller rättare sagt så hoppas jag väl det =)




Pratde nyss med mammsen o frågade om hon kunde ha barnen sista helgen den här månaden, o det kunde hon. Super tack, världens bästa mamma o pappa. Jag ska på sing star fest med tjejerna på jobbet, o då vill jag att Daniel ska hämta hem mig på natten. Så mkt enklare än o be någon annan om skjuts mitt i natten. Taxi är jag lite feg för att åka själv. Så då får Daniel ha en ensam kväll hemma. Nä nu kallar köket!!

Av Therese Källström - 9 mars 2009 15:48

Ja då har vi kommit hem efter färden från falun efter vi hämtat barnen hos mamma. När vi kommer dit så tar dom rönkenbilder trots att dom har fått dom som togs i smedjebacken. Sen när Daniel får komma in på undersökningen så säger tandläkaren, nä den här tanden behöver vi inte göra något åt, grrrrrr. Men va f-n om man blir skickad härifrån till falun så borde det väl vara nödvändigt. Men icke sa nicke, så 1000 kr gick upp i rök bara så där genom att säga att nä det behövs inte tas bort någon tand. Tror ni Daniel var impad, svar nej. Visst det är väl bra att han inte behövde göra något, men varför blev han kallad upp till falun?! Det borde dom väl ha kunnat bedömt här på folktandvården. Tror inte Daniel kommer att vara så glad på dom när han ska dit den 14 april. Jaja men nu är vi hemma igen. Tjingeling!!

Av Therese Källström - 8 mars 2009 18:12

Ja då var denna helg gjord igen. Ja som ni ser så bakades det på fm. Vi åt tidig lunch, vid halv ett var vi nere hos mamma o pappa. Kom hem därifrån vid fyra. Daniel började med kvällsmaten sen, spagetti med bacon, korv ihop rört med grädde o lök. Riktigt gott. Nu sover barnen eller ligger i sängarna iaf, är ju tidig dag imorgon. Mamma hämtar dom på dagis, jag ska med Daniel till falun, han ska operera bort en visdomstand. AJAJAJ. Men ett måste.

Nu ska jag väl slänga mig i soffan o kika på film med min sambo, sen blir det väl tidigt i säng, klockan ringer kl:05,00 Puuh

Av Therese Källström - 8 mars 2009 09:53

Jaha då var det klart med alla muffins, det blev rosa muffins. Vems önskan tror ni det var? =) Det är ju faktiskt Ebba som ska ha med sig imorgon till dagis, min lilla älskade kicka ska ju på utflyckt med 6-års gruppen, stora fina flicka. Hon ska ha med sig sina rosa muffins, vindruvor o saft har hon sagt.

Då måste hon väl få det. Sen ska hon ha med sig fågelmat, dom ska till hamnen och mata pippisarna. Tror jag kommer fälla en tår när hon sätter på sig ryggsäcken imorgon som hon så stolt har fixat fika i. Mammas älskade skruttfia. Hon ringde till mormor o morfar och frågade om dom skulle vara hemma efter lunch. Mormor sa att dom skulle vara hemma, vad bra sa Ebba då kommer vi med en överraskning. Sessan då!! Undra vad det kan vara för en överraskning =)

Av Therese Källström - 8 mars 2009 08:42

Idag blev det muffins bak istället. Pappa, barnen står o bakar muffins nu =) Så kul o se =) Jag antar att jag måste rycka in snart, om det ska bli några muffins. Daniel känner sig nog ungefär som jag skulle göra i garaget när han bakar, hihi. Men mammsen får väl styra upp det lite.


Jag håller på att bädda rent i alla sängar utom Elias, det gjorde jag ju för någon dag sen då det hade skett en liten olycka. Sen blir dagen enbart lugn, ska inte röra ett finger idag, är så lat känner jag. 




Är jag inte duktig?! Försöker o berömma mig själv för varje dag som går, igår somnade jag så fruktansvärt sugen på godis,pizza,glass ja ni kan ju tänka er själva, sånt som man inte ska äta när man vill gå ner. Somnade på Daniels arm, han strök mig på ryggen, tyckte lite synd om mig själv så jag sa: Nä det är väl lika bra o sova innan jag avlider av allt j-vla sötsug!! Så löjlig jag är men nu är det en ny dag o det går kanon.

Ska gå ut o kika hur det går i köket =) Ha det!!

Av Therese Källström - 7 mars 2009 13:56

Jag avlider snart =( J-vla godisbegär man har helt sjukt. Men jag har karaktär o ska lyckats, tror att det värsta med begäret är att det just nu står 2 godispåsar MITT på köksbordet. Men barnen måste ju få äta fast inte jag ska göra. Dom är så himmla söta, dom är ju vana med att man ska dela med sig o bjuda, så kommer båda o frågar mamma vill du smaka. Jistanes vad det var svårt att säga nej tack mamma vill inte ha just nu. Ni skulle ha sett hur dom såg ut ungefär som, men är du sjuk du som alltid vill ha. =) Jaja men jag fixar det iaf, det är väl huvudsaken.



Nu ska jag dammsuga så ska vi baka muffins med barnen, el pappa Daniel ska baka jag ska väl bara vara någon form av innhoppare om det är något =) 

Av Therese Källström - 7 mars 2009 10:20

Nu ska vi köpa en "ny" bil. Men vi ska bara komma överens om lämplig prisklass samt modell. Vad bra att vi är överens om dom små grejerna, haha. Vore ju ganska lämpligt om vi kunde enas om vilken bil till en början. Men det blir nog kanon till slut. Vi får väl sätta oss ner ikväll när barnen sover, o kika på blocket om det finns något vi kan tänka oss. 




Nu är Daniel ute o fiskar med min pappa, hedtjärn tror jag det var, nollkoll =) Jag vet att det var ut mot nyhammar iaf. Vi tar det bara lungt, tycker det är så skönt med helgerna o kunna gå ner i varv, det är ju full fart hela veckorna. Barnen älskar helgerna, bara vara liksom, inte planera en massa. Vi behöver nog alla varva ner. Ebba är nere på sitt rum o pysslar, Elias kikar på film o jag ska hänga tvätt o köra av med dammsugaren en sväng. Sen blir det väl lunch vid halv ett ungefär. Tjingeling!!



Av Therese Källström - 6 mars 2009 08:05

Ja då var det fredag igen, herrejösses jag tror det bara finns måndag, fredag i ,mina veckor =) Idag slutar jag kl:19,00 så då är det som vanligt, hem o mysa o titta på let`s dance med familjen. Köper med mig godis till dom, jag ska väl bara sitta o dregla över skålen, karaktär =) Men jag ska fixa det så är det bara. Denna vecka har jag kännt mig som en alkoholist imellan åt, fast med godisbegäret, skakningar o fruktansvärd huvudvärk, men det går bättre o bättre för varje dag som går. Det bästa av allt vet ni vad det är?!


Jo jag har gått ner ca: 3 kg o minskat ca 5 cm i midjan på inte ens en vecka, på måndag är det en vecka. Gissa vem som är gladast?? Men det finns många kilon till men det är alltid en början, någonstans måste man ju börja. 


Nu ska vi äta frukost!! Ha en bra dag!! Föressten det vore kul om ni som är in lämnar en liten kommentar, det är så kul o få =) Kramiz!!

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards