När små blir stora

Alla inlägg under mars 2009

Av Therese Källström - 14 mars 2009 16:09

Förra inlägget fick jag ju avsluta lite tvärt, mamma o pappa kom ju hit. Pappa skulle ju hjälpa mig o få upp dom där förbannade rullgardinerna, men han sa att Daniel får fixa det =) Snällt va?! Det skulle ta sådan tid, det måste vara typ en trägrej som man ska fästa den på o massa annat tjafs. Så Daniel får väl göra det imorgon istället. Då får han hålla på o jävlas istället, kruxet är ju att vi har plastlister runt fönstret så det är därför det blir bökigt. Pappsen var inte så sugen o krångla idag.







Jag o Elias har nyss varit o hämtat hem pappa Daniel  =) Han ville hem. Nu ligger han utslagen på soffan o löser sudouko, men vet ju dock inte om det går så bra =) Han har ju druckit sen 06,00 imorse, helt galen. Men hade jag gjort det så hade jag ju inte varit kapabel till o lösa det =) Ebban följde ju såklart med mormor o morfar hem, hon ska sova där. Faktiskt skönt o splittra dom ibland, dom behöver det. Vi ska äta pizza ikväll, det ville prinsen ha så då får han det, göra det lite extra myspys när vi har bara en hemma. Se så söt han är mammas underbara prins. Leker o grejar med sina bilar. 

Av Therese Källström - 14 mars 2009 14:11

Ja då har jag precis kommit hem, har varit o jobbat idag. Sen var jag upp på stan o inhandlade dom där rullgardinerna som inte blev av igår. Nu ska det sovas på mornarna, iaf längre än 05,50. Nu är pappa här o ska sätta upp dom åt mig. Daniel är ju med jobbet på fest så han är ju inte kapabel till det när han kommer hem. Tjingeling!!

Av Therese Källström - 13 mars 2009 07:59

Idag på lunchen blir det handling av 2 st rullgardiner, såndana som har en beläggning så det verkligen blir mörkt. Är så less på att vakna mellan 05,45 - 06,20 varje morgon när vi inte behöver. Så frågar jag barnen varför dom är vakna så tidigt o naturligtvis fick jag till svar: Men mamma det är ju ljust ute. Det säger jag då att den tiden tänker jag inte vara uppe hela sommaren när vi inte måste. Så idag blir det jysk på lunchen.


Simmningen gick bra igår, men det är lite drygt. Antar att det är då det är bra träning, framför allt när man känner av det dagen efter =) 

Idag är det jobb 10-21.15 ca o imorgon 7,45-13 sen tar jag helg en sväng. Blir en lugn lördag em, samt söndag. Vi har då inget inplanerat iaf. Skönt o bara vara när man jobbat länge fredag samt lördag. Nu ska vi äta frukost!! Ha en bra dag. 

Av Therese Källström - 12 mars 2009 13:55

Jaha då har man dammsugit, skurat toaletten bara golvtorkning kvar. Så skönt o ha det gjort innför helgen, tvättat har jag oxå gjort. Jag jobbar ju lördag o Daniel ska o angla med jobbet, så min syster kommer upp hit på lördag morgon o tar barnen till jag kommer hem. Vi var ju ner på ica o hyrde film o köpte fika, gud barnen är helt färdiga idag, det blev verkligen en tv/slapp dag. Dom behöver det. Nu ska jag sätta mig o titta på pippi långstrump med dom, ladda innför simmningen =) Kram

Av Therese Källström - 12 mars 2009 09:03

ÅÅ så tråkigt, det blev inge Ingrid =( Pernilla ringde o sa att Ingrid hade kräkts nu vid frukosten. Stackars liten kicka. Så det bidde inge leka för Ebba. Ingen långpromenad för mammsen heller. Men då sa vi att vi går ner på affären o hyr en film o köper fika o tar med oss hem o myser =) Det lät ju riktigt bra. Får ta min motion ikväll med simmningen. Nu ska jag duscha o ta med mig ut med kidsen o ner på affären. Tjingeling!!

Av Therese Källström - 12 mars 2009 08:38

Idag är jag o barnen lediga, såååå skönt. Fast Ebban drar väl snart till Ingrid, dom ville leka idag. Jag o Elias ska ta oss en långpromenad, är ju lite enklare när man har en bara, trycker ner han i vagnen så går vi  =) Är ju så fint väder idag så det ska bli så underbart. Har lovat han att vi ska gå o fika o bara mysa han o jag, han blev lite ledsen när Ebba skulle leka med kompis o inte han, prinsen då. Men när jag sa att vi kan gå o fika då blev allt så mkt roligare =) Ikväll när Daniel kommer hem då blir det simmning med Olivia, måste ju försöka få lite motion oxå, då går det nog ännu bättre med vikten. På 2 ½ vecka utan godis o flott samt äta mindre mat har jag minskat ca. 6 cm i midjan o ca. 4 kg i vikt. Är så otroligt stolt över mig själv!! Nu den här veckan har det gåt mkt bättre med allt än förra. Nu känner jag väldigt sällan sug efter något gott. Bara o fortsätta nu när det går så bra. Nä om man skulle ta o duka fram lite frukost. Tjing!!

Av Therese Källström - 11 mars 2009 08:52

Idag blev det havregrynsgröt till frukost, eller Elias åt det. Ebba äter det men hon är inte så överförtjust i det. Hon åt yoghurt med flingor o macka. Själv åt jag bara yoghurt o musli.



Jag blir så matt, jag o Daniel kommer nog aldrig komma överens om vad vi ska ha för bil o prisklass. Det är väl bara o puttra runt i saaben då =( Hoppas det löser sig. Idag är det onsdag vilket innebär 12-21 jobb det går det oxå. Vi får ju vara hemma på fm iaf. Ja jag vet inte vad jag ska säga, ibland känns det verkligen som att jag inte har någon koll alls på vart jag har vissa av mina vänner, =( har skrivit det förr jag vet! Men är det kanske så att det är lite falskhet bakom någonstans o jag inte vill inse det. Fan vad matt jag blir, jag kommer att få magsår en vacker dag på allt det här. Ja jag vet ju iaf vart vissa vänner står någonstans, ni vet vilka ni är!! Tack för att ni finns. Nä om man skulle ta tag i sig själv o göra sig i ordning innför dagen. Tjingeling!!

Av Therese Källström - 10 mars 2009 18:53

Maten blev bra, alla var så nöjda så. Saftigt kött! Å vet ni vad Ebba sa, hon är ju så rolig. Hon sa ju till Daniel att hon hoppades att tomten när han var här att hon ville att han skulle komma med en lillasyster i paket. Igår när vi satt o åt kvällsmat så säger hon. Pappa jag vill ha en lillasyster!! Ganska bestämt. Nej sa då pappa, du vet Ebba dom skriker ju o så, tänk du o Elias vad ni är stora o duktiga, det är väl skönt. Blev det tyst en stund o så säger hon: Men pappa du kan väl flytta då o så kan du väl komma hem igen när bebisen har fyllt 4 år. Hon är väl för go, skruttfia!! Nä nu ska vi lägga våra älsklingar!! Tjingeling

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards