När små blir stora

Alla inlägg den 17 februari 2009

Av Therese Källström - 17 februari 2009 19:11

Blev ju inte som jag trott iaf =) Tänkte att barnen skulle vara vakna till runt åtta så vi kunde sova en stund imorgon, men det tyckte inte prinsen. Han o Ebba kollade på bompa i våran säng o då blev det så här =) Han är precis som mor sin, somnar till tv  =) Men o andra sidan säg någonstans han inte somnar. Men dom har ju haft  2 tidiga dagar nu så det är väl inte så konstigt att han är trött, Ebban ska oxå krypa till sängs snart.

Av Therese Källström - 17 februari 2009 16:48

Idag har vi letat förbrilt efter skidor till Elias, men jag ger inte 600 kr för ett par, vet ju inte ens om han tycker det är kul. men min älskling sprang in på kupolen o köpte ett par, han fick tag i ett par för 200. Helt perfekt. Ska upp o köpa ett par nya till Ebba på leksaksaffären på stan imorgon, där kostar dom 269 kr men det tycker jag är bra pris. Hennes är så otroligt slitna så vi passar på att köpa till båda två, hennes skidor är nämligen efter min moster så dom har väl säkert ca 32 år på nacken =) Nu sitter sötnosarna i badet, är så mysigt o höra dom, gud vad dom skrattar. Mormor var så underbar o hämtade dom på dagis kl.13 idag, tack så mkt mamma!! Blev ju kortare dag för dom, får ju lite mera ork av denna dag. 



Var ju det jag skulle säga när det kom på tal om skidor, dom håller ju på att träna på dagis, dom ska ju ha "hasaloppet" på fredag =) Sen är det ju kul att ha hemma så det finns något att göra i snön. Nu ska jag ta upp kidsen, o laga lite mat. Tjingeling!!

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards