När små blir stora

Alla inlägg den 25 februari 2009

Av Therese Källström - 25 februari 2009 08:03

Man inte får sova!! Jag blir så matt på våran lilla prins, gud imorse kom han in till mig 05.40 Fattar inte att han orkar, o hur ska mamma orka. Han kommer inte att bli rolig att ha o göra med på em/kvällen. Fast det blir ju inte mitt bekymmer, jag jobbar ju kväll. Men jag sa till Daniel att på söndag ska jag sova heeeeela dagen, trugsova om inte annat. Jag måste få sova ut jag med. Barnen är ju hos mamma lördag till söndag. Vi ska ju på party om man nu har orken till det. Men va fan efter ett par smirnoff ice är man nog igång =) Bebban ringde till sin mormor igår kväll o gjorde upp med henne att hon ska sova där hela helgen, var ett bra tag sen hon sov borta så nu ville hon väl komma ifrån en stund. Sötfia. Så hon stannar där när Daniel o Elias åker hem. Hon tycker det är så skönt o få vara "ifred" från sin bror ett tag då o då.






Jaha då har det slagit det magiska datumet varje månad =) Har precis betalat alla räkningar, o det gick vägen denna månad med =) Idag ska jag upp på åhlens o köpa mig ett par supersnygga jeans, 400 kr. Kanske kan ha dom på lördag. Tyckte det var ett bra pris. Nu ska vi käka frukost!! Ha en bra dag! Tjingeling

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards