När små blir stora

Alla inlägg den 27 februari 2009

Av Therese Källström - 27 februari 2009 07:31

Jag glömde ju att berätta om gårdagen =) Det var väl det sötaste jag sett på länge, nästan så det kom en tår =) Gud så söt lilla Elsa var, å så liten. Fast hon vägde 3800 o var 50 lång, liten tjockis =) Så har hon mkt hår o alldeles svart var det. Så vacker!! Ja det där med bebisar är ju liksom helt underbart, vi pratade om det igår, pappa  Daniel sa bara att man kan nog inte tänka på att det kan bli något så vackert genom bara lite sex =) Då blir man nog knäpp sa han =) Det har han nog rätt i!! Men så söt är hon. Nu ska jag göra oss klara. Hej svejs!!

Av Therese Källström - 27 februari 2009 07:24

På mig själv!! ÅÅ. Jag skulle tvätta igår eftersom jag var ledig, o tro inte att tvätten blev hängd, hur man nu kan glömma bort o häng den när man har ett lass som ska tvättas. Å i maskinen låg barnens dagisvantar, jaja visst dom har väl flera men dom är så bra. Körde igång den nu vid 07.00 så jag hinner hänga den innan vi åker till dagis. Matt för mindre!!


Idag ska barnen ha med sig 20 kr var till dagis o så ska jag släppa av dom på mitt i smeten när vi åker, dom ska fika med fröknarna =) Skulle tro att det inte är så mkt barn så då passar dom på att göra lite annat. Mamma hämtar älsklingarna sen, dom har bestämmt att dom ska sova där även lillebror ville det =) Sötnosen. Men vi får se, jag tror inte riktigt på att han kommer att göra det, för när pappsen kommer dit så följer nog han med sin älsklings pappa hem. Brukar bli så. Men imorgon ska dom vara där båda, då är det inget problem för då vet han att vi ska bort.Tjingeling

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards