När små blir stora

Alla inlägg under februari 2009

Av Therese Källström - 18 februari 2009 08:47

Jaha då var det en ny dag idag igen då, onsdag redan, herrejösses vad veckorna går fort. Det är min lediga helg nu som kommer, ska bli skönt. Kanske kanske kan få min kära sambo att börja med väggarna i köket, blir tokig snart om vi inte blir klara, grrrr. Så kul o inte ha gardiner o inga blommor i fönstrena, bläää. Är väl en himmla tur att det inte är ut mot vägen, skulle väl folk tro vi var tokiga =) Men förhoppningsvis börjar vi o blir klara med tapeterna i helgen så jag äntligen kan få upp lite fint i fönstrena. Är ganska less på skiten nu!!  




Imorse vaknade mitt lilla monster kl.06,15 vilket han aldrig gör nu för tiden, så vem tror ni är på toppenhumör nu?!! Ebba kom upp 7,30 tror jag den var. Det är ju mera normalt än kl.06 på morgonen. Nä om man skulle ta o duka fram lite frukost!!




Av Therese Källström - 17 februari 2009 19:11

Blev ju inte som jag trott iaf =) Tänkte att barnen skulle vara vakna till runt åtta så vi kunde sova en stund imorgon, men det tyckte inte prinsen. Han o Ebba kollade på bompa i våran säng o då blev det så här =) Han är precis som mor sin, somnar till tv  =) Men o andra sidan säg någonstans han inte somnar. Men dom har ju haft  2 tidiga dagar nu så det är väl inte så konstigt att han är trött, Ebban ska oxå krypa till sängs snart.

Av Therese Källström - 17 februari 2009 16:48

Idag har vi letat förbrilt efter skidor till Elias, men jag ger inte 600 kr för ett par, vet ju inte ens om han tycker det är kul. men min älskling sprang in på kupolen o köpte ett par, han fick tag i ett par för 200. Helt perfekt. Ska upp o köpa ett par nya till Ebba på leksaksaffären på stan imorgon, där kostar dom 269 kr men det tycker jag är bra pris. Hennes är så otroligt slitna så vi passar på att köpa till båda två, hennes skidor är nämligen efter min moster så dom har väl säkert ca 32 år på nacken =) Nu sitter sötnosarna i badet, är så mysigt o höra dom, gud vad dom skrattar. Mormor var så underbar o hämtade dom på dagis kl.13 idag, tack så mkt mamma!! Blev ju kortare dag för dom, får ju lite mera ork av denna dag. 



Var ju det jag skulle säga när det kom på tal om skidor, dom håller ju på att träna på dagis, dom ska ju ha "hasaloppet" på fredag =) Sen är det ju kul att ha hemma så det finns något att göra i snön. Nu ska jag ta upp kidsen, o laga lite mat. Tjingeling!!

Av Therese Källström - 16 februari 2009 18:08

Var precis ute på en blogg o hittade detta citat som h-n har skrivit, FÖRBANNAT bra gjort!! Heja heja!! Tycker det är kanon bra.



ibland när jag är ute bland folk eller läser bloggar så brukar jag tänka på hur otroligt många det är som verkar ha så dåligt självförtroende och självkänsla som förälder, gör jag rätt eller fel, vad skulle andra säga om jag gjorde si eller så!?

Tänk hur mycket omgivningen styr och hur "perfekta" många människor vill verka vara, och får andra som kanske inte är så "perfekt" att känna sig totalt värdelös. Jag undrar då om denna så perfekta människa verkligen är så perfekt???
Svaret är såklart NEj, eftersom INGEN är perfekt!

Och tänk om människor slutade kasta skit över andra och istället berömde varandra och sa, Jag tycker att du är en sån fin människa och mamma, så snäll och omtänksam. Istället för att bara leta fel på andra!
För även om många påstår att dom inte bryr sig, så är et såklart jätte tråkigt att känna sig otillräcklig och osäker.

För dom allra flesta föräldrar gör väl det dom anser är bäst för deras barn, och ser till sitt eget barns välmående.
Av Therese Källström - 16 februari 2009 17:48

Usch ja vad trött jag är idag, snart känns det som det är ständigt trött. Fast det är väl kanske inte så konstigt att man är trött nu, har ju jobbat hela dagen, sen hem o laga mat o greja barnen. Inte bara o komma hem o sätta sig i soffan heller. Idag blev det pytt i panna, lär ju vara något som går fort att få till, dom bör ju ligga i sina sängar vid sex för att ens orka ta sig ur sängarna kl. 05,50 imorgon bitti.Men det går bra dom mornar vi ska upp tidigt, kanske för att vi har hittat en bra tid att lägga dom på, vet inte. Men imorgon kväll behöver dom inte sova så här tidigt, då kan dom lägga sig när dom känner för det (nästan). Hur som haver så tror jag till o med den lilla sover, den stora är nog inte så långt ifrån heller.

















Idag har det varit lite blandade känslor, upp o ner i humöret. Finns ju en förklaring men det är absolut ingen ursäkt, någon som känner igen sig? =) Daniel är o skriver sitt båtkort nu, får se om han klarar det. Spännande. Dessvärre måste han åka till hagge när han kommer hem o fixa forden, om vi ska ha någon bil överhuvud taget. Snacka om att man är beroende av en bil, iaf jag som pendlar varje dag. Så för min del blir det nog sängen o kika på tv så är det bara att sova när man vill =)

Av Therese Källström - 15 februari 2009 16:10

Vi hade så tråkigt, så vi tog o bakde lite chockladbollar, tack Lisa för lånet av några ingredienser. Duktiga barnen är, trodde inte bollarna skulle bli så fina som dom blev =) Ska kolla hur det går för dom, sen blir det duschen. 

Av Therese Källström - 15 februari 2009 12:40

Nu har vi varit ute, kom in för ett tag sen, har ätit lunch o plockat i o ur diskmaskinen. Barnen sitter i soffan o kikar på film o mummsar vindruvor. Vi var ute i 1 ½ timme, skönt men kallt när solen försvann. Här kommer lite bilder!!

Av Therese Källström - 15 februari 2009 09:33

Ikväll kommer min älskling hem =) Jag o barnen har bara legat o dragit oss nu på morgonen så skönt. Elias vaknade 7.00 o Ebban kom väl upp vid 7.30 så då la vi oss i sängen igen o dom tittade på bompa o jag slumrade lite. Vi klev upp vid 8.30 då vi åt lite frukost. Nu sitter dom o leker på varsitt rum, så kul o höra Elias =) han pratar för sig själv o Ebban spelar musik o sjunger med. Sötisar!! Idag ska vi bara ta det lungt, ska bädda våran säng det är den som är kvar, sen duchen. Vi ska gå ut en sväng före lunch tänkte jag, så skönt! Vilket drömväder. Har rester sen någon dag tillbaka så då blir det rester till lunch. Då kan man ju gå ut på fm, annars tycker jag det blir så tajt när man ska laga lunch, blir bara stressigt då. Kommer säkert några fina bilder sen när vi är ute!!

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards