När små blir stora

Alla inlägg under februari 2009

Av Therese Källström - 12 februari 2009 15:26

Idag har vi varit lediga, fast jag var upp 2 tim på utbildning på jobbet. Ebban har fått sprutan, superduktig!! Anna o Lucas är här o hälsar på, vi har ätit hemmagjorda biffar o potatis med gräddsås =) jag åt biffar o en supergod sallad med fetaost o keso. Nu ska vi fika lite, lite frukt o kaffe!

Av Therese Källström - 11 februari 2009 09:37

Usch vad vi har kallt inne idag, brrr. Vi har inte fått någon pellets än så nu är det el patronen men det är inte alls lika som när vi har pellets tycker jag. Daniel har beställt för en vecka sen men vi har inte hört något, så vi får den väl lagom till sommaren när vi inte behöver den. Tur vi snart ska åka så slipper vi vara hemma o frysa, nej då riktigt så illa är det inte. Vi kan ju elda i kamin men det vill jag inte göra nu när vi snart ska åka, känns så onödigt. Imorgon är jag ledig men ska till jobbet 9-11 vi ska ha utbildning om hur man lyfter rätt osv. Sen ska Ebbsan få 6-års sprutan kl:14 Stora kickan. Anna o Lucas kommer hit imorgon, barnens faster o kusin. Å min lilla plutt var så längesen vi träffades, sjukdomar åt höger o vänster har det varit. Nu ska jag ta o kleta på mig lite smink så man kan åka o jobba!! En sak till bara: STORA STYRKEKRAMAR TILL LISA MED FAMILJ!! Hoppas ni blir friska snart, hör av er om ni behöver hjälp med något, vi ställer upp, men det vet ni väl!

Av Therese Källström - 10 februari 2009 20:05

Där fick jag för att ha stått o stekt pannkakor i över 1 timme. Det blev 7 pannkakor över tills på lördag =) Gud vad alla åt, framför allt min sambo o son =) Matglada killar o defenitivt när det serveras pannkisar. Men det gör väl inget, huvudsaken var ju att alla blev mätta o belåtna. Får väl kanske steka mera på torsdag om jag känner för det, annars blir det något annat på lördag. Det är ju inte så kul o steka pannkakor. Nä om jag skulle skala mig en apelsin o krypa ner i sängen o hålla min sambo sällskap.




GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA FIA PÅ FÖDELSEDAGEN!!

Av Therese Källström - 10 februari 2009 16:41

Vad veckorna går fort, kan inte fatta. Imorgon är det liksom onsdag igen, det är bra. Imorgon bitti har jag o barnen sovmorgon, ska bli skönt, framför allt för barnen. Men till hösten är det färdigt med sovmornar, då ska ju sessan till lekis kl: 8 varje morgon. Idag tror jag det blir pannkakor till kvällsmat, ska göra mkt så jag kan frysa in, så kan barnen äta det på lördag till lunch då Olivia är barnvakt. Jag jobbar o Daniel är borta hela helgen, han åker på fredag o kommer hem söndag kväll. Fiskepremiär =) Nu ska jag gå o göra smeten till pannkisarna. Hmm kom precis på, undra vad jag ska äta då,har ju inge dinkelmjöl hemma så då sprack det för min del, men jag hittar nog någotåt mig själv.

Av Therese Källström - 9 februari 2009 17:44

Nu har jag precis bäddat rent i alla sängarna, blev ju inget igår då jag var i blg. Det är ju så skönt att lägga sig i nybäddat. Elias håller verkligen på att reta gallfeber på mig, å gud underbara unge att du kan bli ett riktigt monster. Han bara retas o ignorerar mig totalt om jag försöker säga åt han. Vansinnig för mindre =) Men tur nog så vet jag ju att han är så underbar annars, men han är väl trött efter en lång dag på dagis. Precis som hans mor, så det är väl inge konstigt. Vi har ätit, borstat tänderna o nu ligger dom i sina sängar och lyssnar på saga på cd. Sover nog som stockar ganska snart skulle jag tro. Jag ska oxå lägga mig till sängs o läsa lite o kika på tv, ska försöka släcka vid 20,00 så jag orkar upp imorgon.







Ja just ja, jag glömde ju!! Idag har jag börjat mitt "nya" liv, äter lite efter gi metoden. Jag orkar verkligen inte med att må så illa över min kropp, så då tycker jag att det var dags att göra något åt det istället för att gnälla. Det som är bra med gi är ju att man äter i princip all mat som alla andra vid matbordet, man tar lite extra sallad istället för kolhydraterna, sen efter ett tag lägger man till ex 1 potatis o inte 3. Mår man som jag gör över vikten så är det inte kul. Tyvärr är det många som klankar ner på en istället för att stötta en när man vill gå ner lite i vikt, o jag säger det att jag är inte ute efter en Pamela Andersson kropp, utan jag är vill må bra!! Vikten var inte så "noga" huvudsaken är att jag känner mig nöjd.

Av Therese Källström - 8 februari 2009 18:07

Nu har jag satt mig ner, barnen har badat o ätit o nu ligger dom eller rättare sagt sover dom nog redan. Ska ju vara på dagis 6,30 imorgon bitti, stackars barn. Men dom är ju iaf utsövda då. Idag var jag ju till blg =) Alltid lika kul, fast idag blev det inte så mkt handling. Köpte trosor till Ebba, strumpor till Tarzan och en varsin vårmössa till dom. Sen hittade jag inget mera konstigt nog. Jag har hunnit packa i ordning dagisväskorna oxå o förberett för imorgon bitti, så skönt när allt flyter på den tiden på morgonen. Ska slänga mig i sängen o kika på tv o sova om inte allt för länge, annars tar jag mig aldrig upp imorgon kl:05,00 Hoppas ni haft en bra helg, det har vi haft!!

Av Therese Källström - 8 februari 2009 09:53

Idag ska jag o min svägerska åka till borlänge. Ska bli trevligt. Sitter o väntar på att hon ska komma, vi skulle åka 10 börjar bli lite orolig om det hänt något, hon brukar alltid vara minst 20 min tidigare, hon är inte som sina bröder =) Barnen leker hund o matte, stackars Elias får alltid vara hund, men är man lillebror så är man =) Men nu ser jag att Ebba oxå är hund o han husse, kors! =) Å vad jag tycker synd om stackars Lisa, styrkekramar från oss!! Krya på dig. Nä om man skulle ta fram en väska som är smidig o en lämplig jacka när man ska gå på kupolen. 

Av Therese Källström - 7 februari 2009 14:54

Idag har vi bara varit hemma o tagit det lungt. Jag har dammsugit lite, o städat toaletterna, och tvättat. Daniel kom hem nyss. Nu resten av em blir det soffläge =) så skönt o ha donat o grejat klart. Ikväll tror jag vi ska äta tacos. Elias går i pjasen fortfarande, tror inte han tänker byta om idag =) mamma det är så skönt att gå i pjasen får jag till svar när jag frågar om han inte ska klä på sig. Skruttolle. Jaja det spelar väl ingen roll om han går i den. Vi byter väl pyjamasen ikväll efter badningen. Nu ska jag mysa med mannen i mitt liv!!

Presentation


Här inne hittar ni mig Therese, som försöker att vara en bra mamma, fru, dotter, vän, arbetskamrat! Man har så mycket krav på sig här i livet, men försöker göra det bästa för alla!

Omröstning

Vilken uppfattning har du om mig? Känner jag dig som läser min blogg? =) Det är svaret när jag ser resultatet =)
 Snäll, positiv, glad
 Sur, grinig, tråkig
 BITCH! Rent av. =(
 Gör mkt för att hjälpa andra.
 Tänker många gånger på alla andra utom mig själv!
 Alldaglig

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Therese


Ovido - Quiz & Flashcards